Stackbo

Vi åkte buss hem till mamma idag. Hon hade inte tid att hämta oss eftersom hon skulle rida kl 10. Men det gick jättebra på bussen. Neo var vaken en bit tills han började bli grinig, då la jag han bara i vagnen tillsammans med sin snuttis osså somnade han på en gång! =) Väldigt ovanligt att det händer!

Väl framme hos mamsen så red jag ett pass på Audur (uttalas Öjdur). Och jag måste säga att jag är faktiskt ganska förälskad =) Han är en sån härlig häst på alla sätt å vis och vi trivs värkligen med varandra. Jag kan inte förstå varför mamma inte gillar honom... Han är ju en toppenhäst! Fast jag har rejäla skavsår på låren nu :P
Jag önskar värkligen att jag kunde börja rida igen på heltid, fast som läget är nu så funkar inte det =( Men jag gör så gott jag kan för att ändra på det!

Jag kom hem för en timme sen ungerfär.. Neo fick Pe ta hand om för jag är så trött.. Har sovit så dåligt på nätterna den sista tiden, inte kunnat somna i tid utan legat vaken alldeles för länge. Har inte fått sovmorgon på ett tag heller.. Men imorgon ska jag få sova ut iaf. Ska bli superskönt =) Annar att jag kommer känna mig som ny efter det! Det brukar göra susen.

Va in på mammas hemsida (eller stallets hemsida snarare) och hittade en massa fina bilder på alla hästarna =)
Tyckte snöstorms bilderna var så fina så jag tänkte lägga upp några av dom =) Kan ju för tillfället inte knäppa nå egna bilder och det blir ju så tråkigt att aldrig lägga upp några bilder.
Kika gärna in på sidan själv och kolla: Stackboislandshästar

Audur med nån (sigge ?) i släptåg


Kroken i snöovädret


Vet tyvärr inte vilkan det här är.. Men bilden är fin =)



Ett litet gäng

Kissungen

Filmen igår var superbra! Minst lika bra som ettan. Tårarna sprutade ett antal gånger, det var ganska sorglig och hemsk. Men gud så bra! =)
Mamma satt bredvid en gubbe som stank och som det kröp en massa kryp på ? Jävligt konstigt, vad hade han fått dom ifrån ? Vägglös hemmifrån som oxå ville gå på bio ? Ja, äckligt var det iaf. Stackars mamsen!

Synd att jag cyklade ner på stan igår, annars hade jag fått åka raggarbil hem! Det hade vart kul, har aldrig åkt raggarbil för, eller iaf inte vad jag kommer ihåg.

Nu har vi precis klivit upp, eller ja, för en halvtimme sen ca. Neo ligger naken på golvet och spratlar. Har har en ny hobby - att kissa när man ligger på magen och sedan åla runt i sitt egen kiss.. Han har redan gjort det tre gånger idag.. Jädrans kissunge! Så fort jag har skrivit klart så ska han badas!

Om en stund ska jag åka till mamma. Det är ridkurs där idag och hon skulle ha vart med på två pass med två olika hästar men hon erbjöd mig att ta ett av passen om jag ville.. Och det vill jag! Hoppas bara hon skippade ölen igår så hon kan komma och hämta oss (tveksamt) annars tar vi bussen. Det är värt det. Om jag åker när det är sovdags för Neo så är det ju lugnt, han brukar sova jättebra på bussar.

Nu ska jag hälla upp badvattnet åt Neo och bada honom, sen ska vi käka frukost!

Btw så kissade Neo en gång till nu! *suck*

Hejsvejs!

Tävlingar och bio

Idag var jag och Neo i högbo och kollade på tävlingar. Islandshäst tävlingar. Alla var jätteduktiga..  Tre av mammas hästar var med, fast det var inte hon som red dom. Alla tre kom till final =) Fast en av dom får inte vara med på finalerna eftersom det var samma tjej som red två hästar å hon kan ju inte rida på två hästar samtidigt.
Finalerna är imorgon, fast då ska vi inte dit eftersom mamma skulle på kurs då.. Det var tråkigt, jag hade gärna sett på dom oxå, dom är ju faktiskt roligast..

Om en timme ca ska jag cykla ner på stan för jag och mamma ska gå på bio. Vi ska se på Arn =) Hoppas den är bra, jag tyckte ettan var kanonbra så jag har höga förväntningar!

Nu ska jag ta å natta Neo, lite tidigt blir det men han värkar så trött efter dagen på tävlingsbanan, men vi får väl se om han somnar.. Han värkar ha ganska bra koll på när han brukar gå å lägga sig för även om han är jättetrött så har han svårt att somna tidigare än vanligt.

Ha en trevlig lördagskväll!

BVC

Idag var vi som sagt på BVC. Neo väger nu 8,5kg och är 70 cm lång. Han ligger alldeles på medel på vikten, lite över på längden. Så han var växt riktigt bra med tanke på att han föddes 5 veckor för tidigt och då låg han en bra bit under medel på allt.. Men det är väl inte så konstigt eftersom han är ett riktigt matvrak! =)

Och mamsen vägde 67kg som vanligt.. *suck* Har vägt så mycket i typ 5 månader nu :P Men jag går ju inte upp iaf, så det är ju positivt =) Men jag vill ju gå ner!!! Fast ska jag vara ärlig så har jag inte ansträngt mig så väldans mycket heller. Men det ska det bli ändring på nu! Jag är trött på att se ut så här och att vara missnöjd över min egen kropp. Jag som brukade älska min kropp!
Jag önskar att jag hade ett kort på mig själv från innan jag vart gravid som jag kunde kolla på å få lite inspiration, men jag har inget. Om det är nån som har ett så skicka det till mig!! Då kan jag sätta upp det på kylskåpsdörren så kommer jag aldrig att vilja äta mer =)
När Pe kommer hem från jobbet så ska jag iaf åka och träna =)

Nu ska jag gå och busa med min lilfis!

Tjolahej!

Avokadodrinkar

Neo somnade för ca en timme sen. Han har vart vaken jätte mycket idag, sov bara två gånger. Därimellen var han vaken 3-4 timmar i sträck! Duktigt av min lillfis. I vanliga fall så brukar han bara vara vaken i ca 2 timmar åt gången bara.
Idag vart det linsgryta till lunch för Neo. Det var ingen hit direkt, men med hjälp av lite fruktpuré så gick det mesta ner. Han ska få göra ett nytt försök om några dagar, jag har ju 5 portioner kvar :P Det vore bra om han kunde tänkas gilla linsgrytan för det var riktigt billig och väldigt lättlagad. Men jag ska försöka göra den lite annorlunda tills nästa gång, krydda lite annorlunda osv, på nått vis ska jag få han att gilla den!! Haha..

Vädret var inte snällt mot mig idag iaf! Precis när vi gick utanför dörren för att gå å möta Pe på jobbet och pumpa däcken så började det regna och blåsa som bara den! Så vi gick bara till Prix och inväntade Pe där ist. Däckpumperiet får vi helt enkelt ta nån annan gång. Kanske imorgon om jag orkar.

Imorgon ska vi till BVC! Det ska bli såå spännande! Har inte vart där på 1 och ½ månad nu! Så imorgon få ni reda på hur mycket fisgrisen har växt!

Nu ska jag och darling mysa ner oss i soffan, dricka avodkadodrinkar och kolla på film =)

Segdag...

Det var egentligen tänkt att vi skulle gå till öppna förskolan idag men min kära sambo har ännu inte behagat kliva upp ur sängen. Det ska han minsan få sota för, imorgon ska jag sova hela dagen! Sådeså!

Går inte så jättebra att skriva just nu för Neo sover på min mage, men jag är ju tvungen att ligga här framför datorn nu tills han vaknar så då kan jag lika gärna knåpa ihop ett par rader i brist på annan sysselsättning.

Igår hade jag storkok åt Neo. Jag lagade 8 portioner biffstroganoff, 6 portioner linsgryta och 10 portioner kyckling med banan och curry. Kycklingen fick han prova igår och det var en riktig hit!
Har en hel del till att laga iordning men det får helt enkelt vänta lite för frysen är proppfull just nu =)
Så mycket mer han vi inte med igår förutom en kort liten promenad..

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på idag nu när vi inte gick till öppna..Vi ska iaf följa med pappsen till jobbet för att pumpa däcken på barnvagnen. Jag hade tänkt åka och träna idag igen men har fortfarande hemsk träningsvärk sen i tisdags så det får jag vänta med nån dag iaf! Promenaden till schenker och sen hem igen får räcka som träning för mig idag.

Nu känner jag att Neo börjar vakna till lite här på mig så nu måste jag sluta skriva och ta hand om honom ist!

Puss puss!!


Willys

Idag har vi vart och storhandlat på willys.. Vart över 2 tusen spänn, ganska så mycket för att vara på willys. Stackars Pes plånbok sved nog lite =/ Men nu har vi mat och grejer så vi klarar oss ett bra tag framöver iaf! Köpte en massa grejs som jag ska laga iordning åt Neo. Det blir så mycket roligare att göra maten själv tycker jag. Osså blir det ju billigare än burkmat oxå så det är ju ett plus. Men burkarna är ju väldigt praktiska när man ska iväg nånstans å så..

Va och tränade idag oxå, det var värkligen på tiden =) Hihi.. Jobbigt nu när Ida är borta och jobbar på brigen gärda, då har jag ingen som peppar mig riktigt.. Men nu när jag har tagit mig kraft och åkt dit engång själv så blir det nog enklare att åka fler gånger.. Jag cyklade dit, va jättelängesen jag cyklade så jag kände mig rejält ringrostig, höll på å köra in i allt och alla typ :P Bättre vart det inte av att jag hade Pes monstercykel heller.
Men det var skönt att cykla dit, då var man ju uppvärmd och klar när man kom fram lixom =)

Nu håller jag på att missa mitt favvoprogram, so you think you can dance, skulle ju bara ta å skriva lite snabbt i pausen men nu har jag hunnit missa en hel dans =0

Så tack och adjö!

Fy fan va jag är bra!

Jag måste lägga in ett litet skryt inlägg oxå =)
Idag vann jag 580kr på en pyramid turnering på king.com!!!  Wohoo! Jag är så jävla bäst, haha. Satsade 4,50kr!! Jävlar vilken vinst asså. Jag satte in 50kr på mitt konto från början och nu har jag över 1200kr! Och mer ska det bli =)
Vet inte riktigt vad jag ska göra för pengarna, känns som man vill hitta på nått extra så att dom inte bara flytter in bland alla andra pengar, så att man riktigt känner av dom! Vi får väl se vad det blir..

Känner du dej oxå som en hejare på småspel så gå med på king.com vettja!

Jabbadabadooo!

Projekt runway..

Vart en projekt runway dag igen =)
Fast inte lika mycket som igår för jag hade redan sett flera av avsnitten. Osså var Neos farmor och farmorsmor här och hälsade på så då ville man ju inte vara alltför tråkig..
Kan ta och erkänna oxå att suget efter cheddar dipen inte försvann så jag gick ner till Ica idag och köpte en burk, den är slut nu =)

Annars har vi inte gort mycket alls idag, bara vart hemma och degat. Imorgon ska vi gå till öppna förskolan, har lyckats lura Pe att följa med oxå så det ska blir skoj!

Har faktiskt inget mer kul att skriva så då låter jag bli!

Min kamera har åkt till Malta tillsammans med min bror så det blir inget kortknäppande på ett tag. Men jag kan ju ta och slänga in lite gamla bilder så får ni nått att titta på =)


Neoplutten!


10 dagar gammal



3 dagar gammal


Jag och Pe förra året

Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon. Det var jätteskönt, jag sov till halv elva =) Ska få sovmorgon imorgon oxå så  då ska jag passa på att ligga vaken länge och mysa för mig själv och kolla på film hela kvällen =)
Vi åt tacos idag, jag vart så sugen så jag tvingade med mig Pe till Prix och handlade. Besviken över att dom hade slut på cheddar dipen =( Min favorit ju...
Min iaf, det vart lite över så det ska jag ta å sätta i mig snart!

Annars idag så har vi inte gjort så mycket. Har varit projekt runway maraton på tv som jag och Neo har kikat på hela dan.. Fast Neo värkar inte så värst intresserad av kläddesign så han har inte kollat så mycket =) Han har mest röjt runt i gåstolen och busat med sin far medans mamsen har tråkat framför tvn =)
Maratonet fortsätter imorgon så jag är nog lika tråkig då, fast dom avsnitten har jag nog sätt dom flesta av.

Nu ska jag och darlingen kika på en skräckis, han har redan startat den så jag lär skynda mig så jag inte missar!

Tjolahej!

Ensam hemma..

Japp då sitter man här då, alldeles ensam... Känns lite skumt faktiskt. Pe och Neo är på kalas hos en kompis till Pe, jag orkade inte följa med..  Känns lite tomt utan min lilla skrutt.. Men det är samtidigt väldigt skönt. Jag trivs så bra med bara mig själv. Älskar att vara ensam. Så känslorna är lite blandade. Känns jobbigare att vara hemma utan Neo än att vara ute utan Neo. Skumt... Vet inte riktigt hur länge dom tänker vara borta, få se om jag hinner få panik innan dom hinner komma hem! Hehe, man vet aldrig.

Tidigare idag så var jag och Neo hemma hos mamma. Vi gjorde inte så mycket, bara hängde runt lite =) Jag åt mesta delen av tiden såklart =) Haha, jag blir en riktig matmissbrukare så fort jag kommer dit..

Men nu ska jag bara sitta här och slappa och njuta av min ensamhet så gott jag kan! Ska ta och ringa till Melinda oxå tror jag. Har ju inte pratat med henne sen hon fick sin lilla skrutt. Man är ju lite rädd att man ska ringa och störa i bebisfriden =) Men jag är ju såå nyfiken på hur allt har gått såklart!

Psycho morsan

Haha, jag har vart galen inatt. Två galna grejer har jag gjort.

Insident nr 1:

Vaknar av att Neo skriker och vill ha mat. Springer ut till Pe som är vaken i vardagsrummet och skriker på äkta fyllegubbska:

-Djör mat djåt Njeo.

Pe fattar ingenting och säger va typ 4 gånger. Han hör inte ett dug vad jag säger, bara en massa svammel.
Tillslut får jag fnatt och klampar ut i köket och sätter igång att peka på micron, nappflaskan, ersättningspulvret, ja allt möligt.

-Djör mat djår Njeo!!

Pe fattar tillslut och jag vinglar tillbaka in till sängen och dekar.


Insident nr 2:

Vaknar med ett ryck och rusar ut till Pe.

-Vart fan har du gjort av nappflaskan!?!!

Pe ser nog måttligt förvånad ut och fattar ingenting.

-Jag har inte rört nappflaskan.

-Det har du visst det!! Säg vart den är!!

Pe säger lungt och stadigt:

- Maja, jag har inte tagit nappflaskan.

Då vaknade jag till lite bättre och förstår vad fan jag håller på med, vandrar tillbaka in till sovrummet där nappflaskan står snyggt och prydligt på mitt egen sängbord.


Haha, ja det var min natt det.. Skitgrisen vaknade halv 7 idag.. *suck*
Just nu röjer han runt i sin gåstol och sliter åt sig allt han kommer över. Mammazombien sitter här och längtar tills vi ska åka till min mamma. Längtar även till i kväll när det är dags att gå å lägga sig.. Lite roligt att jag vare morgon längtar tills kvällen igen =)

Neo skriver =)

Hihi, nu sitter vi här båda två, både jag och Neo =) Jag skriver och Neo gör så gott han kan för att hjälpa till. Han vill så gärna skriva lite så här kommer en liten rad från Neo:
7,m    8 ,ukkkkmökphhhu
Mycket intressant har han att säga =) Men nu får han gå till pappsen en stund så jag kan skriva ifred.

Lite har vi iaf hittat på sen sist.. Igår var vi på mamma & bebis träff hemma hos Emma, blev bjudna på äppelkaka, som var jättegod =) Vilken jag påpekade ett par gånger, haha.. Lekte lite och busade runt och hade trevligt. Mys mys!

Idag så gick jag och Emma till öppna förskolan, tillsammas med Neo och Albin såklart =) Väldigt glad över att det har börjat igen efter sommar uppehållet. Är ju så trevligt att träffa andra mammor och barn, fika och sjunga.. Neo har en tradition att somna mitt i sångstunden, tror han har gjort det varje gång vi har vart där faktiskt och idag var inget undantag.

Nu måste jag nog gå och lägga lillgrisen, låter som om han börjar bli lite trött äntligen =)


Neos gaddar =)



Neo har ätit majskrokar och måste därför ta ett bad =)

Slappdagar..

Usch vad vi har slappat nu dom senaste två dagarna. Pe är ledig hela veckan, jätteskönt är det ju men det blir lätt att vi bara sitter hemma då.. Han är ju så tråkig och vill inte göra annat så det smittar ju av sig lite på mig... Vi har typ turats om att spela tvspel/passa bebis hela dagarna.. Usch.. Skittråkigt egentligen, inte minst för Neo..
Fast ikväll kom iaf Jojson förbi en sväng och räddade mig ur tråkerierna. Vi tog en liten promenad ner till havet. Sen gick vi och köpte en pizza och delade på =)

Nu håller Pe på att försöka få Neo att sova, jag har gett upp... Lr rättare sagt så lyckades jag men 2 min senare så var han vaken igen =) Men jag tror han somnar nu igen faktiskt..

Neo har fått ett sånt jäkla humör! Så fort nått inte är till belåtenhet så skriker han så öronen svider på en. Och han är inte nådig på å ställa krav heller. Leksakerna flyger hit och ditt, följs sedan av ett vrål om dom inte kommer flygandes tillbaka illa kvickt. Gåstolen är jätterolig i två minuter, sen har han kört in sig i ett hörn och och sätter igång och skriker.
Tror han har lite för mycket energi men för lite saker att slössa den på.. Krypa tränar han på för fulla muggar. Men det dröjer inte länge förens han blir så frustrerad att han bara skriker. Låter man han ligga så blir det bara värre.. Långsur är han oxå. Kan vara grinig en lång stund om man har låtit honom skrika för länge...
Haha, jag och Pe har haft fullt upp hela dagen och jag tror vi båda är helt slut nu... Det är jobbigt att bara vara hemma så här. Bebisunderhållning är fan inte lätt alltså..

Apropå ingenting så har Pes kompis Robin lyckats skrapa fram tre tvrutor på en trisslott! Han ska vara med i tv den 30:e augusti och har då chansen att vinna allt mellan 50tusen och 5miljoner!! Jävla tur man kan ha asså!!

Kräftskiva

Hade så sjukt kul igår!! Det var en riktigt lyckad kväll =)

Kl 7 infann jag och Jojson oss i stackbo. Kräftätandet började nästan på en gång, jag åt kanske tre kräftor allt som allt för dom var inte så goda. Men jag drack desto mer vin och öl =)
Det var massvis med folk, säkert en 100 pers eller nått. Jag vart odrägligt full ganska fort och minnet är inte på topp direkt. Inte så att jag har minnesluckor lr så, så hårt har jag bara supit en gång i mitt liv och det var på min studentvecka, minns inte mycket från den kvällen...
Men minnena från igår flytter liksom ihop till en enda virrig massa =) Så jag orkar mig inte på att förklara i detalj vad vi gjorde..
Men vi umgicks med diverse folk och snackade en massa skit och hittade på bus.. Bandet 60ton boogietryck spelade som vanligt, och dom var lika bra iår som dom alltid är. Fast vi hade så mycket annat för oss så vi shakade inte så mycket.. Dom hade iaf en låda som man fick lägga i bidrag i eftersom mamma inte betalar nått för att dom ska komma och spela, bidragen är allt dom får. Men dom fick ihop över 7000kr!! Jäkligt mycket pengar, så mycket hade dom aldrig fått nån gång.

Ida kom såklart oxå efter ett tag. Vad är en fest utan dig darling? :P

Tror vi kröp i säng kl 4 på morgonen, då hade jag säkert tjatat i typ en timme om att vi skulle gå å sova.. Haha, man är ju inte 15 längre =) Vart rätt hårt för lilla mamman å jag har  inte mått tipp topp idag kan jag ju säga..

Jag agerade matchmaker hela kvällen och är riktigt nöjd över resultatet =) Mouhaha!

Halv elva på morgonen ringde Pe och väckte mig och frågade om jag inte skulle komma hem snart.. urk  urk kändes det då.. Vi kom fram till att han skulle komma dit med Neo ist så jag slapp åka så tidigt plus att där fanns en massa bebisvakter, hehe.
Dom kom och Neo stal värkligen showen, mitt lilla charmtroll =)
Vi var kvar där hela dagen och hängde runt, en massa andra folk var ju där oxå i väntan på att bli kördugliga. Vi åt mest hela tiden känns det som =) Men jag gör det när jag är bakis, klarar inte av att äta så mycket på en gång så då måste jag äta lite hela tiden ist.

Men nu orkar jag inte skriva nå mer, är såå jäkla sliten fortfarande och tänker gosa ner mig i soffan med min darling =)
Har säkerligen glömt berätta om en massa roliga saker, men what the fuck...

Glömde självklart kameran hemma men Jojson knäppte massor av kort och lägger nog ut dom på sin bilddagbok om nån vill gå in och kika. Klicka då HÄR

Liten snabbis

Hejsansvejsan!
Min dator bestämde sig för att dö igår kväll så det vart inget bloggande då.. Windows hängde sig så fort man startade nått typ. Men min snälla lilla älskling har återupplivat den idag. Installerat om den och sådär och nu är den i toppform igen =) Den behövde nog en liten putsning, har ju haft den i ett och ett halvt år nu och inte gjort annat än att packa den full med skit. Stackarn...

Idag har vi bara vart hemma, iaf jag och Neo, Pe har vart iväg lite.. Men jag har faktiskt inte tid att skriva just nu.. Neo ligger naken på golvet och spratlar och försöker krypa = är ganska frustrerad, oo jag ska iväg på kräftskiva om 45 min så jag måste sätta lite fart och göra mig i ordning nu!

Men nu ska jag förhoppningsvis kunna blogga lite bättre när datorn är uppfixat så jag slipper det krånglet..

Såå, det vart en liten snabbis idag men imorgon har jag nog desto mer att skriva om efter kräftskivan =)

Ett liv slut, Ett annat just påbörjat

Idag var jag på begravning... Gammorms gubbe Gösta som har dött. Det var fint, men jag tycker inte direkt att det är så sorgligt när gamla människor dör. Det är ju meningen, livets gång. Sorgligt är det om unga dör, såna som har hela livet kvar att leva men som aldrig får chansen.. Gösta var ju klar med livet, han har hunnit gjort vad han har velat och var klar.. Så näe, jag tycker inte det är nå sorgligt..
Ledsamt är det ju att gammorm blir ensam, men sånt är livet.

Neo fick ju såklart inte vara med på begravning, men efteråt så speddade vi hem och hämtade honom så han fick iaf vara med på fikat efteråt. Tänkte att han skulle liva upp stämningen lite men det behövdes inte för det var rätt livat endå när vi kom fram =)

En annan lite gladare nyhet är att Melindas lilla bebis äntligen har tittat ut! En liten kille som heter Leonel. Jag vet inte så mycket mer om det än vad som står på hennes blogg, har inte pratat med henne sen han ploppade =)
Vill ni kika in på hennes blogg (där det förhoppningsvis kommer upp massvis med bilder på lille Leonel när dom kommit hem) så klicka HÄR!

Det var allt från mig idag. Nu ska jag natta lillgrisen!

Vart lite fel...

mmm det blev lite fel igår med filmerna.. Vart ju samma två gånger. O sen så vägrade bloggen att göra som jag ville så jag kunde inte ändra.. Lägger in den andra filmen här istället så det inte blir nått missförstånd!


Nu ska jag dra å träna och sedan åka till mamsen

Puss puss

Filmer på en glad Neo

Hihi, Neo var på ett strålande humör ikväll! Så då passade jag på att filma honom lite..
Kunde inte riktigt bestämma mig för vilken film jag gillade bäst så då tar jag och slänger in båda två =)
Han slår och har sig på kameran så därför låter det lite illa och så..
 

Lite bilder

Idag är jag lite gladare =) Fick sova ut idag igen så det gjorde nog susen. Skönt när Pe jobbar natt och slutar kl 7 för då är han hemma lagom tills Neo vill kliva upp osså kan jag sova en stund till =)
Nu har sötnötterna gått och lagt sig så jag tänkte passa på å slänga in lite bilder från i lördags bl.a!


Jag och darlingen i lördags =)


Jag och darling åker virvelvinden. Som ni ser så tycker han att jag är ganska så knäpp :P


Ida och Sanna =) Sååå snygga är ni :P


Cooling bebisen!


Idag så blir det en hemmadag. Har försummat hemmet i några dagar nu så det finns ed del att göra, tvätta, diska, städa mm..
Men imorgon så åker vi nog hem till mamsen, måste ju passa på nu när hon har semester från både jobbet och hästarna, kanske sover vi där oxå.. Det visar sig! Nu hör jag att Neo har satt igång å snacka för sig själv i sovrummet så jag måste väl gå och hämta honom så han inte väcker pappsen..

Jävla mens helvete..

Äntligen somnade skitgrisen...Har hållt på sen typ kl 7 med att försöka natta honom. Är jäkligt läss nu asså.. Han somnade flera gånger för att sedan vakna igen 2 min senare.. Trött, gnällig och jävlig... Bättre vart det inte av att jag idag är pmsig och väldigt lättretlig och allmänt sur. Hade tänkt skriva värsta långa inlägget idag eftersom jag skrivit lite dåligt dom senaste dagarna.. Men nu är jag helt enkelt för sur för det...
Kan skriva iaf att jag och darlingen hade jättekul i lördags och Neo skötte sig exemplariskt hos mormorn =)

Neos dag idag slutade med att han slog sig själv i huvet med en leksak, grinade en lång stund och sedan slocknade han.. Min sista lilla tid som vaken ska jag spendera med att sura och tycka synd om mig själv framför tvn, kika på lyxfällan som jag missat halva av, skita i min inte äta efter kl 6 regel och proppa i mig bullar!

Bläää...

Party party!

Idag tar jag ledigt från mammeriet och antar rollen som partypingla!
Mouhaha!

Mamsen kommer och hämtar Neo nångång på eftermiddagen o sen ska han stanna hos henne hela natten! Hjälp vilken ångets jag har asså... Har jag haft i flera dagar. Men jag är övertygad om att det kommer gå fint, iaf för Neo, värre blir det nog med mig =)
Följer nog med hem till mamma en sväng och tar sen bussen in till stan igen, hon har airbag i bilen så Neo måste sitta i baksätet å där vill jag inte sätta honom ensam, så då hänger jag med!

Sen drar jag och Pe hem till Jojson. Hon och Sanna ska ha födelsedagsfest där så det blir grillning och en hel del alkohol. Längtar efter Sanna gör jag =) Vi träffas alltför sällan nu när hon har flytt staden för kärleken..
Sen lite senare så drar vi väl ner på stan en sväng oxå. O åker karusell =) Om jag nu inte är alltför full så ska jag försöka lura nån att åka batman med mig :P Men extreme är ju en självklarhet!

Nu ska jag sätta igång och packa åt skitgrisen, passa på att mysa, mysa, mysa så mycket jag hinner innan han ska åka. Ska även försöka ta en tupplur om jag hinner.. Fast jag sov lite med Neo i morse, men iaf, sov inte så mycket inatt å man vill ju vara pigg!

Tjingeling!!

Neo äter =)

Neo gjorde ett tapert försök att äta själv idag. Det gick faktiskt ganska bra för han, jag fyllde på skeden och han körde in den i munnen.
Här ser ni resultatet:







Behöver jag säga att det vart raka vägen ner i badkaret efteråt :P

Tänder och city fest..

Ja idag har det faktiskt hänt ite grejs, inget hemmahäng alls..

Dagen började med att mamsen kom och hämtade mig och Neo, vi åkte till lantmana och i bilen så så gapar Neo och vad ser jag där? Jo enTAND!!! Har väntat så länge på dessa tänder nu så det var värkligen på tiden! Den sitter i underkäken och sticker upp några mm.. Tror den bredvid ploppar upp när som helst oxå för det syns att det inte är långt kvar där. Hihi, så stolt jag är =)

Anw, sen åkte vi till Jenna en sväng och hämtade en kamera och kollade på lite bilder från när hon var i Paris, så mysigt ut..
Sen bar det av hem till gammorm (min gammelmormor) en sväng oxå där det pratades begravning, hennes gubbe dog nämligen i förgår =( Tycker så synd om lilla gammorm nu när hon får spendera sin sista tid ensam, det kan inte vara lätt sånt där.. Men endå så blir det ju oftast så. Inte så vanligt att man dör tillsammans sådär på ålderns höst.. Men hon har ju ett helt gäng med barn, barnbarn, barnbarnsbarn och barnbarnsbarnbarn som livar upp lite =)

Sen bar det äntligen av till stackbo där Neo sov i princip hela tiden =) Mamma och jag ränsade kryddlandet och sedan ränsade hon svamp medans jag gratisåt =) Jag blir så hungrig så fort jag kommer till mamma.. Det finns så mycket nytt där som jag inte har hemma, osså är det gratis såklart =)

Kl 2 så hämtade vi upp min systerdotter Filippa och åkte till cityfesten. Där var det som vanligt, Filippa och mamma åkte pariserhjulet och mammas plånbok gick varm i diverse stånd.. Jag och broder Emil kom fram till att mamma är en riktig toffelmormor =)
Jag lyckades till och med fiska upp en nallebjörn i en sån där klo åt Filippa på första försöket. Det där har jag hårdtränat i mina dar, lagt ner väääldigt mycket pengar på skiten och gossedjur har jag gott om kan jag lova!!

Sen åkte jag och Neo hem och han har myst med sin papp ikväll medans jag var och tränade med Ida, helt slut är jag nu efter denna dag.
Nu tänkte jag logga in mig på king.com och vinna lite pengar =) Jag röjer!
Hihi..
Sen blir det sova för min del!
Natti natt

Plask plask!

Idag var vi bara hemma igen.. Skulle ha träffat Jenna på stan men hade ingen lust å ta mig dit i detta vädret så vi sket i det och tar det en annan dag ist =)

Jag och Ida var å tränade ikväll, det var värkligen på tiden! Va ett par veckor sen sist faktiskt. Vi provade gymet för första gången å det var riktigt kul =) Annars har vi bara kört pass eller nån motionsmaskin. Va längesen jag gick på gym och värkligen pumpade järnet =) Annar träningsvärk imorgon dock...

När jag kom hem så tog jag ett bad tillsammans med Neo. Myys. Älskar att bada med honom. Det är egentligen Pes jobb men eftersom han är nytatuerad så vikarierar jag som baderska!
Han kom på idag att det faktiskt går att plaska i vattnet. Och att det är jättekul! Haha. Hela badrummet var blöt när han var klar.
Han börjar förstå nu att om man gör en sak som resulterar i nått skoj så går det faktiskt att göra om det igen! Å igen, å igen, å igen. Hehe, det har han aldrig fattat för. Han utvecklas så mycket  hela tiden nu min plutt och det är så kul å se!
Inte alls som alla säger att dom vill stanna tiden och att dom vill ha dom små jämt. Jag kan knappt vänta tills han lär sig allt som ska komma och växer upp till en stoor kille, jag saknar inte direkt det som vart. Visst så skulle det vara jättekul och få en till bebis snart, en annan bebis, Neo har jag ju redan gjort allt det med... Vi har redan vart där, man ska inte blicka tillbaka och drömma utan se framåt och drömma...


Neo är nybadad!



Nu ska jag se om det går nått bra på tv. So you think you can dance ikväll iaf, mitt favoritprogram!

Hejsvejs!

Världens goaste kille <3

Älskar den här filmen på Neo från när han just börjat skratta.
 
Min underbara =)))

Neo går =)

Ja idag kom Neo på att man faktist kan lyfta på benen om man vill komma nånstans. Sån jäkla skön stil har han =)


Är så jävle pissigt väder här idag, samma sak igår, å säkert imorgon igen... Gick till Ica imorse för å köpa mat till Neo och det kändes som om jag skulle blåsa bort =)
Skulle igentligen ha gått ner på stan å träffat Jojson idag men då kom hon hit ist så slapp jag kånka runt på barnvagnen i skitvädret. Vi kollade på Wallie, jättebra film =) Har sett den för men då somnade jag en stund mitt i så det gjorde inget att jag fick se den igen, men lyckades självklart somna en stund denna gången oxå.. -suck- Sen kom Neos farmor förbi en sväng oxå.. Hon har precis gått.
Neo har vart lite dålig i magen både idag och igår, bajsar hela tiden, så det vart att ännu en gång kånka iväg till Ica, denna gången för att köpa blåbärspure. Han älskade den värkligen! Fick aldrig nog..

Hoppas det blir bättre väder imorgon för då var det tänkt att jag skulle träffa syster min, men i detta väder är det ju väldigt jobbigt med barnvagnen, speciellt när man har en bebis som vrålar rätt ut så fort man sätter på regnskydet...

Bjuder på en liten bild oxå som Jojson knäppte när hon var här =)

Gratisshop!!

Det här är en superbra sida där du svara på frågeformulärer, nappar på spännande erbjudanden mm. Av detta får du poäng som du sedan kan köpa saker för. Massvis med grejer finns det i poängshopen. Så klicka på bannern och bli medlem du oxå!!


PointShop.se

När Neo kom till världen

Yes! Nu är den klar.. Har tänkt skriva en ända sen Neo föddes, alltså i snart 6 månader så det var ju på tiden.
Läs och njut!



Torsdag 7/2 - 2008:
Håller igång hela dagen, tvättar bebiskläder, hämtar ut paket, städar, ja en massa sånt. Ägnade hela dagen åt att göra klart det sista inför bebisankomsten så jag inte skulle behöva tänka på det så mycket dom sista veckorna (trodde jag ja :P).
Mot kvällen när jag börjar koppla av lite så får jag en del små sammandragningar, inget märkvärdigt bara en reaktion efter den slitsamma dagen tänker jag. Går och lägger mig runt 23, ligger vaken och kan inte riktigt koppla av, känner mig spänd och konstig i magen och efter ett tag så börjar värkarna komma. Dom gör inte så speciellt ont men kommer ca var 3:e min och håller i sig i ca 40 sek - 1 min. Ligger länge i vaken i sängen och bara vänta på att värkarna ska sluta komma. Men det gör dom inte så runt 3 tiden kliver jag upp, tar två alvedon och lägger mig i badkaret. "Fejkvärkar" ska avta medans riktiga värkar ska fortsätta och blir ofta  intensivare när man tar alvedon och badar.
Mina värkar bara fortsätter och gör mer och mer ont men håller sig i samma tidsintervaller 3min, 40s - 1min. (tror nog dom höll sig till dom tiderna genom hela förlossningen faktiskt, men kanske inte i slutet).
Ligger i badet och klockar värkar i ca en timme, då gör det så ont att det blir jobbigt att ligga still så jag kliver upp och ringer till förlossningen. Dom säger att jag borde komma in för en koll men att jag inte behöver ha nån bråska utan kan
komma när jag vill. Men jag vill åka in direkt för jag är så nyfiken på om bebis vill komma ut eller inte. Försöker få tag i mamma för å få skjuts in men hon svarar inte, inte Ida heller så jag väcker Pe osså ringer han Tony som skjutsar oss.
Kommer till förlossningen vid 5-6 tiden på morgonen och dom kör en CTG-kurva och kikar om jag har öppnat mig något. Det har jag inte, ett finger fick hon in så vi fick åka hem igen med en massa tabletter som skulle stoppa värkarna och få mig att sova.
Barnmorskan tror inte att bebis vill komma ut riktigt än. Tar taxi hem och sover.


Fredag 8/2 - 2008:
Vaknar ca 13.00 av att värkarna har börjat igen. Har sovit ca 6 tim. Hela dagen spenderar jag i sängen tillsammans med en korsordstidning och ett packet kakor och klockar värkar. Runt 17.00 kommer Ida och med sig har hon en värmedyna som är underbart skön att ha på magen eller bak i ryggen. Värkarna håller sig till samma tidsinterval men gör ondare och ondare. Ida åker efter en stund men lämnar värmedynan och lovar att skjutsa oss till förlossningen om vi vill åka in. Jag hoppar i badet vilket resulterar i att värkarna blir ännu värre och jag klarar inte av att ligga still nån längre stund. Kliver upp och ringer till förlossningen igen. Dom säger att det nog är dags nu men att jag kan försöka vara hemma så länge jag orkar men är välkommen in när jag vill. Klockan är nu ca 21.00.
Bullar ner mig i soffan tillsammans med värmedynan och kakorna och glor på tv en stund. Värkarna blir värre och värre, pratar med Ida och bestämmer att hon ska komma kl 12. Det gör hon och vi far in till förlossningen igen. Den här gången är jag öppen 3 cm och får där med flytta in i ett förlossningsrum. Ida och Pe åker och köper mat åt sig själva (jag får nöja mig med nyponsoppa, saftsoppor och annat mumsigt), hämtar bb-väskan, babyskyddet mm. Ida stannade hela natten och vi umgås och har trevligt. Nångång mot morgonen så börjar jag med lustgasen oxå =)



Lördag 9/2 - 2008:
Pe och Ida sover en sväng på morgonkvisten, jag umgås med lustgasen, alltså har jag ganska trevligt =) Ida åker hem nångång runt 7 och i samma veva så får jag en ny barnmorska, Anne. Den bästa av dom 4 jag sammanlagt hade.
Kämpar på med mina värkar hela morgonen, lustgasen hjälper en del, inte så mycket mot smärtan dock men det var skönt att ha nått att konsentrera sig på under värkarna, var ju ganska jobbigt att andas i den. Står upp eller går runt nästan hela tiden, att ligga ner blev jag tokig av, smärtan var lättare att hantera stående tyckte jag. Nån gång efter 12 på dagen så tappar jag tidsuppfattningen men nånstans däromkring så är jag öppen knappt 6 cm. Har alltså öppnat mig 3 cm på ca 12 timmar. Vid det här läget är jag bered att ge upp eftersom det inte händer nånting alls känns det som. Men barnmorska börjar tycka lite synd om mig så hon går med på att ta håll på hinnorna så att vattnet går, i samma veva sätter hon in en liten grej på Neos huvud som mäter hjärtljuden. Men nu sätter det igång och händer grejer iaf! Värkarna blir genast mycket starkare och gör nu så ont att jag börjar böla. Kl 14.00 kommer det en jättegullig undersköterska som
pratar med mig och tröstar så bra. När hon märker hur jobbigt jag har det så övertalar hon barnmorskan att ge mig dropp för att göra så att värkarna gör mer nytta. Tror ja får drop runt 14.30 nångång men som sagt så har jag inte nån vidare tidsuppfattning vid det här laget.
Droppet gör susen! Kl 15.00 kommer en ny barnmorska och jag är då öppen 10 cm! Bara nån lite kant kvar. Vid det här laget är jag helt panisk av smärtan, ligger mest och skriker rätt ut, ger upp och ångrar mig säker 100 gånger, skriker "Ut då ungjävel!!" nångång oxå =)
Det där sista kant(jäveln) vägrade försvinna, barnmorskan var där flera gånger och trök och försökte hjälpa till oxå men den var räjält envis! Tillslut så säger iaf barnmorskan att jag kan prova att krysta lite grann i nästa värk och se hur det känns. Jag blir överlycklig och sätter igång och trycker på för glatta livet på engång! Vill bara att han ska komma ut nu. Helt plötsligt så känns det som om han vill ut så jag vrålar "Nu kommer den!" Dom lägger ner mig i förlossningsställning och spanar lite där nere. Sen for dom iväg i en jäkla fart och började sätta på sig plasthandskar och rockar å så. Lyckan jag kände då var enorm, nu skulle han komma, nu var det snart över. Krystar några gånger bara, dom fick t.o.m hålla igen mig så att jag inte krystade när jag inte hade värk, så gärna ville jag ha ut honom!
Sen sa det plupp osså låg han bara där på mitt bröst, älskade lilla Neo. Det första jag såg när hon höll upp honom var pungen som svajade =) En kille! Kändes så självklart då att det var en kille. 3074 gram vägde han och var 49cm lång. Världens bästa!


Jag med min älskade lustgas!


Hög som en skyskrapa!


Första bilden på pluppen, där min tutte inte =)


Bloggkoll!

Det finns en superbra grej som heter bloggkoll. Därigenom kan du följa min blogg och alla dina andra favoritbloggar =)
Klicka på ikonen under länkar där det står "följ bloggen"

Mamma mia!

Precis hemkommen från bion mamma mia. Så jäkla bra var den! Riktigt rolig oxå. En toppfilm. Har ni inte sett den så rekommenderas den värkligen! Å abbas musik är ju faktiskt riktigt bra. Har jag aldrig tyckt för men nu när man lyssnade på texterna riktigt ordentligt så insåg man ju att dom faktiskt gjort väldigt bra låtar.

Annars idag så har jag bara vart hemma med Neosen och myst =) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på imorgon.. Är det skitväder så stanna vi nog bara inne igen. Pe jobbar natt nästa vecka så han sover nog hela dan.. Kanske ska åka och träna en sväng. Var alldeles för längesen nu..

Håller på att knåpa ihop en förlossningsberättelse, förhoppningsvis så blir den klar imorgon så ni får läsa =)
Nu måste jag gå och sova så jag orkar med gofisen imorgon.

Natti natt

Min dator är dum!!

Har försökt i typ en timme nu för å få igång min dumma dator.. Ända sen jag köpte den så har det varit nått knas med det trådlösa nätverket så den har kraschat när man belastar för mycket. Och ibland så vägrar den starta efteråt, man kan få hålla på hur mycket som helst ibland..  Drygt.. Skulle ha ringt och gnällt förut när jag precis köpt den men gjorde aldrig det.. Det ångrar jag nu...

Neo och jag har vart hemma och myst hela dagen, pappsen har vart och tatuerat sig igen. Å snart är det min tur, iiiihh =)

När papps kom hem så hade han med sig en mössa åt Neo, Fast den var lite liten.


Hej svejs!!

RSS 2.0