Fredag

Neo somnade tidigt ikväll. Vi gick och la oss i sängen halv sju och han somnade nästan direkt. Han sov bara typ 5 min under eftermiddas vilan så han var rejält trött. Jag som hade hoppats på lite sovmorgon imorgon eftersom jag ska på party på kvällen men det kan jag nog glömma nu..

Inte mycket har vi gjort idag. Bara vart hemma. Har städat lite och vart ute några svängar med buddha men det är nog allt.
Sitter och väntar på Pe som borde komma hem när som helst. Haha, nu kom han! Så nu ska jag socialisera lite osså ska vi välja tapeter för vi ska få tapetserat i hela lägenheten, onödigt och jobbigt tycker jag eftersom vi inte ska bo här så länge till.. Men men, nu måste det göras iaf.
Tjing!

Slask

Usch vad tråkigt det är att snön fösvinner =( Det är bara blask blask ute och fötterna blir blöta efter några steg. Blää..

Jag har typ träningsvärk på insidan av låren. Jag undrar om det beror på alla långa promenader med Buddha. Antagligen, vad skulle det annars vara, jag gör direkt ingenting ansträngande. Han kommer nog att vara bra för min figur =)
Idag var vi till hundgården och tränade på att sitta kvar och att komma på inkalning. Alltså att Buddha ska sitta kvar där jag säger¨åt honom att sitta medans jag går iväg och sen komma när jag ropar. Han var rätt trög till en början men sen när vi fick till det så fattade han ganska snabbt. Han är ju väluppfostrad när det gäller allmänt hyffs och så men det ända kommandot han kan är sitt, så vi har en del att jobba på =)
Han drog oxå i kopplet en hel del men det börjar vi få bukt med nu. Sist jag var ut med honom så drog han bara till en gång och det var när det kom en hund på andra sidan vägen, annars gick han jättefint =) Duktig!

Nää, nu ska jag sluta tråka ut er med en massa Buddhasnack och göra nått annat!
Tjing!

Full fart

Har vart fullt ös hela dan. Vi började med att ta en promenad till öster för att hälsa på Pes kompis Tommie, men det blev att vi gick hem till Pes syrra först. Neo var nästan däckad av trötthet när vi vart klart hos Pes syrra så därför gick vi hem och Pe och Buddha fick gå själva hem till Tommie.

Väll hemma så kom mamsen hit för att vara bebis- och hundvakt medans jag gick till körskolan för att köra, Pe åkte och jobbade. Efter körlektionen så kom mamma med hund och bebis och hämtade upp mig osså åkte vi hem till henne. Min mormor var där och lagade mat som hon gör varje onsdag, hon är bäst på att laga mat min mormor =)
Buddha fick oxå träffa Stella och Tequila, mammas hundar. Dom mobbade ut honom stackarn. Först så fick han inte komma in i huset men efter ett tag så släppte dom in honom. Väll inne så låg tjurkärringarna bara på kökssoffan medans Buddha hoppade runt på golvet och ville leka men dom bara bjäbade åt honom när han kom för nära. Buddha tyckte nog att dom var de tråkigaste hundar han träffat :P
Men det gick ju bra iaf, dom rök inte ihop eller så, även om damerna inte var så vänligt inställda.
Gilberg kom förbi med GG oxå (en hanhund). Det gick väl lite mindre bra. Jag satt på golvet och höll i Buddha som vibbrerade i hela kroppen och morrade och gjorde en massa andra konstiga strupljud. Så GG fick gå igen. Inte så smart kanske att jag satt med Buddha, då blir han ju dubbelt så kaxig. Men han visade inte minsta tecken på att vara vänlig mot GG så då fick det va.

Nu är vi hemma igen och Neo har precis lagt sig, Buddha lika så. Jag ska ta å kolla upp om det är nått spännande på tv annars blir det att läsa lite  för min del.
Tjing!

Nybadad




Inte en lugn stund

Vi var ut på en långpromenad på förmiddan och gick till hundgården så Buddha fick busa runt fritt. Buddha är jättetrött nu efter buset men får inte en lugn stund i närheten av Neo. Antingen så skriker han så det skär i öronen, eller så dunkar han nån leksak i golvet alldeles bredvid där Buddha ligger eller så kör han på honom med gåstolen. men nu har han iaf sloknat här bredvid mig i soffan där han är någorlunda säker.




Bra dag

Det har gått fin fint idag med Buddha. Han börjar nog vänja sig lite med oss nu. Igårkväll så låg han mest bara i hallen för sig själv och ville inte vara hos mig i vardagsrummet. Nu ligger han och myser bredvid mig i soffan =)
Det har fortsatt gått bra med Neo oxå. Buddha är inte rädd för honom längre utan vågar gå fram till han. Fast han passar sig lite för Neo rovdjurstassar som grepar tag i allt dom kommer åt. Jag var tvungen att testa Buddha lite och dypa och dra lite i öronen och läpparna å sådär. Kände mig lite taskig men jag måste ju se hur han reagerar eftersom det är precis det Neo kommer att göra om han får chansen. Men han tog det bra att bli nypt och dragen i =)
Han verkar vara väluppfostrad oxå. Jag fick säga till honom på skarpen en gång idag när han vart lite för hetsig och ville leka med Neo och han lyssnade jättebra och slutade direkt. Så jag tror detta kommer att bli bra =)

Nu ska jag mysa ner mig med Buddha och kika på tv tills Pe kommer hem från jobbet.
Tjing!

Kampen om en tidning..

Igår var hos min mamma hela dagen. Där utspelade sig bl.a detta =)


Det hela började med busungelooken


Sen gick han till attack



Mission Accomplished



Sedan lärade saken diskuteras en stund innan mormor kunde få tillbaka sin sida,

Buddha

Vi har tagit hand om en hund, en pitbull/amstaff (om jag mins rätt) som heter Buddha. Han hade ingenstans att ta vägen stackarn så då fick han komma till oss. Han har blivit runtflyttad en hel del på senaste tiden så han är lite förvirrad och ängslig av sig men väldigt snäll och go. Han ska vara hos oss tills i januari iaf men kanske får vi köpa honom sen om han trivs hos oss.

Han kom igårkväll och jag var lite orolig hur han skulle reagera mot Neo nu på morgonen. Men det har gått jättebra. Neo blev överlycklig när han såg Buddha och tjöt av glädje så Buddha vart lite rädd för honom i början. Men sen vågade han sig fram och slickade Neo i hela ansiktet =) Han är väldigt försiktig och vet nog inte riktigt hur han ska bete sig. Men han är bara snäll och jag tror dom kommer att bli bra kompisar.


Skönaste stilen =)

Pulka

Det snöade en hel del igårkväll så idag var vi ju tvungna att gå ut å åka pulka en stund =)






Billie Joe Armstrong

En av dom sexigaste människor som vandrar på denna jord är Billie Joe Armstrong - sångaren i Green Day. Tycker inte direkt att han är snygg men SÅ JÄVLA SEXIG!!!!

Att se green day spela är lika med porr för mig. Dregel dregel....




CS

Jag har blivit helt fast i att kolla på när Pe spelar cs. Jag fattar inte varför jag tycker att det är så spänande för. Men det är det! Jag är värdelös på det själv iaf!

Jag har varit duktig idag och städat hela lägenheten. Ja, jag gör faktiskt sånt ibland oxå :P Det hela började med att Neo tipade vagnen så det ramlade ut stenar på hela golvet (han satt alltså inte i vagnen utan drog omkull den) så då var jag ju tvungen att dammsuga upp det så då tog jag hela lägenheten på samma gång =) Å ska man dammsuga så måste man ju städa oxå =)

Nu ska jag kika lite på Greys anatomy innan idol börjar.


Neo fick tag i en yoghurtburk idag =)

Jobbchansen

Har vart på arbetsförmedlingens jobbchans idag eftersom djurmagasinet var där och sökte nån som kunde jobba extra på helger i deras nya butik i valbo. Tror dock inte att jag har nån chans.. För det första så var det jättemycket folk där som sökte och för det andra så vekrade hon bli väldigt ointresserad när jag sa att jag hade barn. Konstigt? Nää, inte direkt. Har man barn så är man inte lika attraktiv som alla andra som inte har barn.
Tråkigt att det ska vara så...

Min dumma dator

Min dator har hållt på å krachat hela dan. Nu har jag hållt på å försköa skriva ett inlägg en lång stund men den krachar mitt i hela tiden! Det har ända sen jag köpte den krachat när man tankar för mycket från internet eller o¨m man kollar på filmer via internet etc. Men sen igår så har den hållt på å krachat lite hela tiden bara sådär ändå.. Måste verkligen lista ut vad det är för fel och göra nått åt det. Misstänker att det kanske är nätverkskortet som är knas kanske? Vet att det är nått med trådlösa internet iaf för när jag har slad i så krachar den inte.
Ska nog inte skriva nå mer nu ifall den får för sig att kracha igen...
Tjing!

Snö!!

Det snöar ute! Och det har vart kallt och fryst hela dagen så förhoppningsvis så stannar det kvar.
Även om jag hatar vintern så gillar jag snön, tycker det är så mysigt. Ska det ändå vara kallt så kan det lika gärna snöa oxå! =)

Försäkringskassan nr2

Det gick bra hos försäkringskassan. Jag kommer att få nästa lika mycket pengar som jag brukar, det var bara några få dagar som fattades. Så det känns skönt. Nu har Pe fört över lite dagar till mig oxå så jag kan fortsätta ta ut. Vi ska börja dela lite på dagarna nu. Eftersom Pe inte jobbar så mycket på vintern så ska han ta ut föräldrapenning för dom dagar han inte jobbar, och jag för dom dagar han jobbar. Det känar vi massa på eftersom jag bara får 180kr/dag och Pe kommer att få betydligt mer.

Nu ska jag gå och busa lite med Neo medans han är vaken. Han tycker som vanligt att jag är himla tråkig när jag sitter här =)
Tjing!


Försäkringskassan

Vi måste gå till försäkringskassan idag. Vi fick ett brev för några veckor sedan där det stod att om jag skulle få dom pengar jag har begärt till den här månaden så måste Pe ge mig lite av hans föräldradagar. Vi fick en blankett men som han skulle fylla i och skicka in. Tror ni han gjortde det då? Nääää! Det är ju på tok för sent nu så jag har ingen aning om hur lite pengar jag kommer att få denna månad, men antagligen så är det inte mycket.. Men vi kan iaf ordna så jag får pengar till nästa månad.
Blir så förbannad på Pe som aldrig kan göra nått när han måste! Det var oxå han som skulle sätta Neo i dagiskö. Tror ni han har gjort det då? Nääää! Å han har haft nio månader på sig.. ÅÅÅÅÅÅÅ!!!

Unga mödrar

Jag såg precis att unga mödrar har börjat igen på kanal 5. Så glad jag vart! Jag gillade verkligen det programet =)
Kl 18.30 måndag - torsdag på kanal 5!

CV

Har suttit nu en bra stund och knåpat ihop ett cv. Vart ganska så lyckat tycker jag.
Sökt ett jobb har jag gjort oxå. Som croupier. Det tror jag skulle vara ett bra jobb för mig nu när vi behöver lite extra pengar. Och då kan jag vara föräldraledig lite längre eftersom jag inte behöver ta ut lika mycket i föräldrapening. Jobbet är ju nästan bara på helger och Pe jobbar ju aldrig på helger så det vore kanoners.
Men det är ju inte livsviktigt att jag börjar jobba nu men det skulle vara kul tycker jag men lite omväxling. Så jag tänker bara söka dom jobb jag verkligen skulle vilja ha.
Men jag hoppas verkligen att jag får croupierjobbet!

Rockband

Igår var det guitar heor, idag var det rockband =) Fast vi spelade inte lika frenetiskt idag som vi gjorde igår. Vi har oxå hunnit med att tvätta, diska, städa och jag har övningskört med mamsen.
Neo blev alldeles galen idag när han inte fick ta gitarren från Pe när han spelade. Så då gav vi honom vår gamla gitarr till ps2:an och den satt han och fingrade på en lång stund medans pappsen satt och spelade. Det såg så sött ut när Pe satt på stolen och spelade osså satt Neo på golvet bredvid och fingrade på en egen gitarr =)

Ikväll blir det tidigt för min del. Har körlektion imorgon kl 7.30, dubbellektion dessutom. Jag hatar att kliva upp så tidigt men det är ju dom lektionerna som det finns mest av så det är bara att bita ihop och stå ut..


Neo åt spegetti och köttfärssås idag =)








Kolla så duktig =)

Se här vad duktig han har blivit på att åla sig framåt.
 

Guitar hero

Det är vad vi har sysslat med hela dagen, spelat guitar hero. Pe har köpt en trådlös gitarr till xboxen och bränt ut world tour så det har vi klarat ut idag. Väldigt mycket bra låtar var med faktiskt. Vi provade att sjung lite oxå. På dom nyare guitar hero kan man ju båda sjung, spela trummor, bas och gitarr. Men det var inte alls så roligt, ingenting mot för sing star iaf =)

Neo har vart glad och trevlig hela dagen. Jag tror det där med tänderna är över nu faktiskt. Hoppas han väntar ett tag nu med att få nya. Det är verkligen drygt..

Nu ska jag bara sitta vaken och kolla på sanningens ögonblick sen ska jag gå och lägga mig på stört. Är väldigt trött nu efter en hård kväll igår (iaf för mig som inte går ut så ofta) och inte alls tillräckligt med sömn inatt. Men Neo somnade alldeles nu så förhoppningsvis blir det lite sovmorgon imorgon. Om jag har tur =)

Gårdagen

Jag ska väl försöka förklara vad jag gjorde igårkväll..
Mammas kompisar hade ordnat ett överraskningsparty åt henne. Så vi lurade henne att hon skulle vara barnvakt åt syrrans barn så hon kunde bli enkelt upphämtade och bortrövad =)
Iaf så åkte vi till nån resturang i sätra där vi först bowlade och sedan käkade. Jättegod mat var det. Inte för att jag åt så mycket men det jag åt var gott iaf.
Efter maten så drog vi in till stan och gick på å-krogen. Jättemysigt litet ställen där nått rockband som hette graveyard spelade. Lite illa lätt det med så hög musik i sånt litet rum men det var oxå lite charmigt ändå.
Efter å-krogen så tog vi en sväng till cc-puben oxå där det var irländsk musik. Jättebra musik faktiskt, jag gillar sånt =)
När bandet slutade spela så gick vi därifrån. Jag knatade hemåt medans resten av sällskapet gick vidare.
Hade en väldigt trevlig kväll med alla tanter =)

Sovmorgon

Idag var Neo så duktig och sov till klockan 9. Han var vaken en massa inatt och skrek och hade ont så det är ju kanske inte så konstigt. Än så länge har det ploppat upp två nya tänder, en uppe på högra sidan och en nere på vänstra sidan. Jag tycket att dom andra två borde komma oxå annars kommer det nog att se lite roligt ut =)

Vi har varit väldigt lata ídag än så länge. Kollat på en massa avsnitt av Joey och inte gjort nån nytta alls. Men nu måste jag ta tag i hallen och röja upp lite innan jag ska iväg kl 4. Vart jag ska kan jag inte säga för det är en hemlis :P Kommer vara borta hela kvällen iaf och ha skoj =)

Nu måste jag sätta fart, har en hel del att göra innan jag ska iväg.
Tjing!

Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma igen. Känns skönt att vara hemma. Även om det ser ut som en bomb har slagit ner i hallen. Ligger saker överallt så jag har verkligen att göra imorgon.

Neo har precis somnat raklång tvärsöver våran säng. Ser riktigt snyggt ut. Pe kom hem precis när han lagt sig för att somna så då mös vi lite allihopa i storsängen osså råkade Neo somna mitt i allt. Får väll se hur vi löser det när vi ska gå och lägga oss. Neo brukar vakna och bli skitförbannad när man försöker flytta honom i sömnen. Men Pe brukar kunna lyckas bra så han får väll försöka.
Nu måste jag kolla på idol.
Tjing!

Fortfarande hos mamsen

Jag och Neo är fortfarande hemma hos mamma, Pe åkte hem igår och det luktade väldigt starkt där av oljan på golvet så vi tyckte att det var lika bra att jag och Neo stannade här en natt till. Men ikvälll ska vi iaf åka hem. Jag är riktigt snuskig nu. Har haft samma kläder på mig i flera dar och inte duchat på ett tag. Neo är oxå en lortgris. Igår när vi ´var på köpis så kom vi på att han var jätteskitig med massa matfläckar på kläderna och så. Till råga på allt så pinkade han på sig när vi var där oxå. Alltså han kissade utanför blöjan. Så vi köpte nya kläder åt honom där så han slapp se så eländig ut =)

Det känns alldeles konstigt att det är fredag idag. Alltid när jag sover hos mamma så brukar det vara på helgerna eftersom hon brukar jobba på vardagarna. Men nu har hon haft semester. Alltså eftersom jag har sovit här 2 nätter nu så känns det som om det är söndag. Jag hatar när det blir så att det känns som om det är fel dag. Förhoppningsvis så blir det bättre när jag kommer hem och när det blir idol på tv =)

Nä, nu ska jag göra annat.
Tjing!


Hos mamsen

Vi är hos min mamma nu allihopa och har vart det sen igår. Dom håller på å slippar golvet i vårat vardagsrum så alla grejerna som står där är inpulade i resten av lägenheten. Alltså är det ganska obeboligt där just nu. Pe ska strax åka hem och se om dom är klara, om vi kan åka hem ikväll eller om vi måste stanna här en natt till.

Vi håller på och planerar renovering av lill huset här på mammas gård. Vi har planer på att flytta in där till våren och rusta upp som bara den. Göra det precis som vi vill ha det =) Är en jäkla massa jobb men det blir roligt oxå.

Äsch, jag ska inte sitta här nu, har annat för mig. Ville bara tala om var jag håller hus =)
Tjing!

Roadtrip

Idag tog vi en liten roadtrip till Edsbyn och hälsade på min gamla klasskompis och sambo Mellis och hennes lilla Leonel =)
Det var jag, Pe, Neo och min mamma som åkte. Vi hade jättemysigt. Det var roligt att träffa en liten bebis, man vart lixom påmind om när Neo var så där liten och go. Och man såg verkligen hur stor och klumpig Neo har blivit i gämförelse med lilla Leonel. Han såg ut som en förväxt jättebebis bredvid Leonel =)
Det är tråkigt att vi ska bo så långt ifrån varan och inte kan träffas så ofta. Men jag hoppas att Neo och Leonel ska bli bra kompisar i framtiden iaf =)

Neo sov nästan hela vägen hem så han lär nog ska vara vaken ett bra tag till. Det hade ju kunnat innebära sovmorgon men icke! Har körlektion imorgon kl halv 8 så jag måste nog gå upp med tuppen om jag ska hinna. Suck...


Jag glömde ju självklrt kameran hemma men jag snor en bild från Mellis blogg så ni får se själva vilken liten klump jag har =) Leonel är nästan 3 månader.
Klicka f�r att st�nga bilden

Tandmonstret

Japps, det är som jag misstänkte, Neo håller på å får en tand till.
Han har i en timmes tid nu legat och gnyt eller vart uppe och skrikit om varannat. När den typ 10.e skrikattacken kom så pulade jag in ett finger i munnen på honom och kände runt lite och på ena sidan av dom övre framtänderna så kände jag en liten tand som stack fram lite. Så när det var konstaterat så fick han en liten skvätt alvedon och 5 min senare så grymtade han lite nöjt och sloknade. Så nu har vi ju förklaringen till varför han har varit så gnällig dom senaste dagarna och varför magen har krånglat en massa. Så nu har han än en gång blivit tilldelad det smickrande smeknamnet tandmonstret =)

Hemma

Nu är vi hemma igen. Neo somnade som en stock så fort vi kom hem och han fått på sig pjamasen, han sov i bilen oxå.
Det var arbetsdag i stallet idag så vi var där och hjälpte till så gott vi kunde, det vill säga nästan inget alls. När Neo sov så gjorde jag lite nytta iaf men det var svårt att göra nått när han var vaken.
Sen så skjutsade vi Neo hem till Tony där Pe var så dom skulle få umgås lite på farsdag. Pe fick en trisslott som present av Neo. Skulle ha velat köpt nått roligare men hann inte riktigt med.
Jag och mamma åkte runt och övningskörde medans Neo var med pappso, sen hämtade vi honom igen och åkte hem. Pe stannade kvar en stund men kom hem precis.

Nu är jag jättetrött efter att ha var ute och bärt runt på Neo hela dagen. Måste bara sitta vaken och kolla på sanningens ögonblick men sen blir det raka vägen ner i sängen bredvid Neo. Så mysigt att vi sover bredvid varann =) Men Pe blir lite purken när jag kryper ner bredvid Neo istället för bredvid han, haha.

Just ja, jag kom ihåg att ta med mig kameran den här gången med glömde istället att använda den :P

Snabbis

Lägger in ett lite snabbt inlägg nu för fler kommer det nog inte bli idag.
Vi ska åka till min syster och äta middag, vad vet jag inte men det blir säkert nått smaksigt. Ska komma ihåg att ta med mig kameran för Neo är så söt med sina kusiner, och dom är så snälla mot honom och tar hand om honom så bra.

Vi har kört runt en massa med mamma idag och är bara hemma en liten snabbis för att packa lite, ge Neo mat och byta blöja.
Vi ska nog sova hemma hos mamma inatt så är vi där imorgon oxå. Både jag och Neo är trötta på att vara hemma så mycket.
Nu måste jag nu sätta lite fart innan mamma kommer tillbaka för att hämta oss.
Tjing!


Idol

Varje fredag så skrivs det i bloggar hit och dit om idol. Så jag tänkte gör samma sak och skriva lite vad jag tycker om idoldeltagarna.
Lars åkte ju ut igår vilket jag tyckte var helt rätt, han sjunger inge bra tycker jag, det låter bara illa. Osså sa han ju förra veckan att han inte ville vinna och då tycker jag inte att han förtjänar att vara kvar.
Mina favoriter är iaf Johan för att han är så jäkla liten och cool och Robin E för att han har sån där härlig rockröst som jag älskar. Alice tycker jag oxå är väldigt bra. Anna gillade jag inte förut men tycker mer och mer om henne för hon har en jättebra röst. Kevin gillar jag lite grann, absolut inte min stil men väldigt duktig iaf. Tycker han skulle passa in utmärkt i eurovision song contest och representera typ Slovakien eller nått sånt land.
Osså har vi ju Robin B. Han är så jävla mesig och tråkig. Hans röst tycker jag är tråkig och vanligt, inge speciell alls. Och han ser verkligen inte ut som en stjärna. Nä usch å blä, han gillar jag inte på en fläck! Ut med skiten.

Fredag

Idag har jag vart med mamma hela dagen. Hon kom och hämtade mig och Neo kl 12, Pe var tvungen att åka och jobba så Neo fick vara med oss ändå. Vi löste det rätt bra faktiskt med bilkörningen och Neo. Mamma måste ju sitta i framsätet bredvid mig när jag kör och då får ju Neo sitta själv i bak vilket jag inte vill. Men vi kom på att mamma kunde fälla bak sin stol så mycket det går så kunde hon hålla koll på Neo och han kunde se henne. Så det funkade fint =)

Vi åkte först och spanade in brorsans nya lya, var ganska rörigt med flyttkartonger och halvtapetserade väggar men det var en fin lägenhet iaf.
Sen åkte vi och hämtade min systerdotter Filippa från skolan och tog med henne hem till mamma där vi lekte med lera. Det var skojigt även om Neo mest försökte äta upp leran =)

Vi stannade och åt där oxå eftersom mamma gjortde ciderfisk. Det är jättegott. Fisk som kokas i cider och sen har man i grädde och en massa grejs och har potatismos till. Mmmmm!

Nu måste jag fortsätta kolla på idol så jag inte missar för mycket.
Tjing!

Handfatsbad

Här hamnar Neo efter varje måltid

Monster

Jag misstänker att Neo håller på att få en tand till. Han har vart som ett monster hela morgonen, grinig och jäklig och ingenting man gör duger. Han har oxå legat och gnyt lite smått på nätterna som om han har ont nånstans.

Dålig i magen har han vart oxå, inga mysiga blöjor direkt.. Kan ju vara därför han är gnällig oxå eller så är det en reaktion på tanden. När han fick dom andra tänderna så var han oxå lite kras i magen..

Vi får väl se om det dyker upp nånb tand eller inte. Jag ska iaf iväg och övningsköra kl 1 så då får Pe överta hanteringen av monstret =)


Körlektion nr 3

Idag var jag på körlektion igen. Gick jättebra idag, jag skötte mig galant =) Så nästa gång ska vi gå över till ännu ett steg. Idag körde vi i tätort. En massa högerregeln, övergångsställen, när får man köra, när ska man lämna företräde och en massa sånt tjafs. En jäkla massa att tänka på helt enkelt.

Men det är nog det ända vettiga jag har gjort idag. Har annars bara vart hemma och busat med Neo hela dagen. Känns som att jag försummar honom lite när jag är ute och kör hela tiden. Men det är ju värt det, allting kommer att bli så mycket lättare när jag har fått körkort. Osså skadar det inte att Pe får lite ensamtid med sin son heller, det är han inte bortskämd med direkt.

Nu ska jag sätta igång att bada Neo innan det är läggdags. Våra nya sov platser funkar utmärkt btw. Neo somnar utan några som helst problem när han får somna bredvid mig. Sedan sover han lugnt hela natten. Förut så kunde han vakna en 2-3 gånger på kvällarna och då var man tvungen att natta om honom. Men det har han inte gjort en ända gång sen vi flyttade ihop sängarna.


Jättebra låt det här och videon är nästa ännu bättre. Har ni inte sett den så föreslår jag att ni kollar nu =)

Chockad

Det hände en läskig sak idag.
Jag övningskörde och vi hade precis vart vid kyrkogården i valbo och tänt ett ljus på pappas grav. När vi kom ut på valbovägen igen och hade kört några meter så kommer det en mötande bil. När den är en bit framför oss så svänger den ut på våran väghalva och kommer rakt emot oss. Den vejar till lite och missar precis fronten på våran bil men strycker mot sidan och totalmosar bakspegeln. Jag kör in på sidan och stannar och bara skakar i hela kroppen. Mamma ringer polisen men bilen som körde in i oss smet så den får dom nog inte tag i.. Men dom kom dit iaf och dokumenterade skadorna på våran bil så försäkringabolaget kommer att stå för det.
Neo satt i baksätet oxå.. Tänk vad som skulle kunna hänt om den hade träffat fronten på våran bil... Det vill jag nog inte ens tänka på... Riktigt snabbt körde den oxå.
Jag var för chockad för att köra därifrån så mamma fick köra hem oss. Jag är nog fortfarande lite chockad, känner mig tom i bollen och lite skakis fortfarande...

Nääästan..

Neo kryper nästan nu. Han ålar och drar sig framåt med händerna och sparkar på med fötterna och tar sig fram en liten bit tills han blir helt galen av frustration och bara vrålar och snurrar runt. Men han kommer inte riktigt upp i krypställningen än, nosen trycks i backen varje gång baken åker upp.


Idag har jag bara tvättat tvättat och tvättat och vikt kläder känns det som.. Men nu är allt tvättat iaf och sovrumsgolvet har blivit synligt =) Då är det bara disken som måste göras, men det spar jag tills imorgon.

Jag blev så sjukt sugen på chili cheece nugets för några timmar sen och har inte kunnat tänkt på annat sen dess.. Så fort Neo har somnat så ska jag cykla iväg till ica och köpa ett paket. Eller två =) Dom är ju så jäkla goda! Först gången jag åt dom så höll jag på å gå i taket av fröjd. Närmare än orgasm via munnen kan man nog inte komma..
Mmmmm, jag längtar!!

Nu måste jag gå å plocka upp Neo ur badkaret, han har badat med pappsen.
Tjing!

Körlektion nr2

Plågade upp mig själv kl halv 7 imorse och gick ut och körde lite bil med mamma. Vi tränade lite fickparkering, vanlig parkering och lite annat.. Halv åtta var det dags för körlektion och mamma förljde med denna gången. Körläraren var så jäkla seg, sävlig är nog rätta ordet. Vi hann inte göra så mycket. Vi tränade backning och parkering mesta tiden. Men han gav mig många bra tips.
En sak jag verkligen måste lära mig är att hålla koll åt alla håll när jag ska svänga, jag höll på att höra på en cyklist idag på lektionen. Jag är urkass på att titta på cykelbanan innan jag svänger.

Idag ska jag tvätta. Det var jättelängesen, varken jag, Pe eller Neo har nå rena kläder. Det har bara gått åt helvete dom senaste gånger jag haft tvättid, typ att Pe måste åka och jobba eller att dom har stängt av vattnet. Men idag ska det bli av iaf!

Körlektion

Halv 12 kom mamma och hämtade mig. Vi körde runt lite överallt och tränade på allt möjligt ända till strax innan kl 2 då min körlektion började.
Vi körde en liten testlektion för att körläraren skulle se hur mycket jag kunde. Så vi bara körde runt och han kollade på hur jag körde och hur jag tog mig ann dom uppgifter jag fick. Gick väldigt bra faktiskt, jag klarade av det mesta men det var några saker jag måste träna lite på, typ att blinka när jag stannar eller kör iväg och att köra försiktigt i korningar när det är högerregeln som gäller och lite andra såna småsaker.
Jag klarade ju teorin 20 december förra året och jag vill helst inte göra om det, men han sa att det absolut inte var omöjligt att jag skulle kunna klara att få körkort innan dess. Så det känns ju skönt. Nu ska jag träna en massa innan nästa körlektion så jag får gå vidare till nästa steg.. Fast jag har en lektion kl 7.30 imorgon men det är med en annan snubbe.. Mamma skulle komma och hämta mig kvart i 7 (!) imorgon så ska vi köra lite innan lektionen å sen ska hon förja med i bilen på lektionen så hon oxå får höra vad körläraren säger..

Nu måste jag ta tag i nattningen av Neo å sen ska jag oxå gå och lägga mig ganska tidigt jag oxå så jag kommer upp i tid imorgon.
Tjing!

50 års kalas

Igår fyllde ju mamma 50 år så då var vi ju såklart där å firade. Åt jätte smaskig smörgåstårta och umgicks med familjen och hade allmänt trevligt. Neo hade dagen till ära klätt upp sig i skjorta och kostymbyxor =) Han var jätte fin.

Neo fick ärva lite kläder av sin kusin Freja. Lite tjocktröjor, regnkläder och skor bl.a. Lite stort än så länge med blir nog perfekt till senvintern/våren. Han fick oxå en massa leksaker för några dagar sen. Det är roligt att få saker, så sparar man lite pengar oxå.

Vi var på köpis en sväng igår oxå å då passade vi på att köpa en pulka åt Neo. Sen efter köpet så fick vi veta att syrran hade en precis lika som hon hade tänkt ge till oss.. Men men, den kostade ju inte såmycket.. Så nu hoppas jag att det vill komma lite mer snö snart så vi kan gå ut å åka.

Idag ska jag på en körlektion, det ska bli jättekul. Mamma skulle komma hit innan så vi kan träna lite, var väldigt längsen jag körde i stan så jag måste friska upp minnet lite.

Jag är nästan säker på att det var nått mer jag tänkte skriva, men jag kommer inte på vad det var... Skriver väl sen om jag kommer på det.
Tjing!

Grattis Mamsen!

Idag fyller min mamma 50 år =) Grattis!!!


Neos bilddagbok

De nya sovarangemangen funkar fint än så länge. Neo somnade så fint så bredvid mig fast i sin egen säng, efter att i vanlig ordning ha berättat en godnattsaga för gosdjuren och hånglat lite med snuttefilten. Men vi får väl se hur natten framlider..

Idag gjorde jag klart Neos lilla fotoalbum. Vart ganska nöjd över mig själv faktiskt =) Ni får lite smakprov, men det var ganska svårt att få till det med blixten =/






Så, där fick ni se några av sidorna.

Nu ska jag mysa med mig själv resten av kvällen för både Pe och Neo ligger och sover.
Tjing!

Ommöblering

Vi håller på att möblera om i sovrummet. Men vi har tagit en lite paus nu för Pe har åkt iväg för att köpa färgpennor åt mig =)
Neo vaknar hela tiden på nätterna nu för tiden och ropar efter mig. Han skriker inte utan ropar en massa blablabla bara. Så jag får resa mig upp hela tiden och ställa mig bredvid hans säng och tita på honom. Då brukar han grymta lite nöjt och somna om. För att sedan vakna efter tio minuter igen när jag lagt mig i sängen och sätta igång å babbla. Sådär håller det på enda tills jag ger upp och lägger honom bredvid mig i min säng, där sover han då gott hela natten. Men det är så drygt för då måste jag bunkra upp en massa kuddar och täcken på ena sidan ifall Pe inte ligger där så han inte rullar ner på golvet.
Så nu ska vi prova att ta bort ena själsidan på neo säng och sätta dit en planka istället och sätta den mot våran säng. På så sätt får han ju ligga bredvid mig med ändå i sin egen säng och jag får ha min sovyta för mig själv. Vi får se om det funkar, jag hoppas då det!
I samma veva så tänkte vi oxå sälja skötbordet som vi aldrig använder längre, så jag har satt ut det på blocket. Jag vet att till nästa bebis jag ska skaffa mig så vill jag inte ha nått skötbord alls så det är onödigt att spara det..

RSS 2.0