Neo är trött..

Neo har precis sovit en sväng men är tydligen fortfarande trött =)
Att bilden hoppar så hemskt beror på att fotografen (jag) skrattar hysteriskt!


 

Skogsvandring

Idag har jag fixat lite här hemma, plockat undan lite och diskat och gjort lite fint.. Känns så skönt såhär efteråt när lägenheten är fin och allt ligger på sin plats. Jag är lite konstig när det gäller sånt där, är en riktig slarver som slänger saker omkring mig och stökar ner vart jag än kommer.. Men ändå trivs jag som bäst när det är städat och ordningssamt, vill gärna ha ordning och reda omkring mig.. Konstigt det där hur man kan fungera...

Sen mot kvällningen så kom Ida och hämtade oss osså åkte vi till hennes pappa i sikvik. Tänkt var att vi skulle ut och plocka svamp, så Neo åkte ner i bärselen och vi styrde stegen mot skogen. Inte en enda svamp såg vi men myggor var det desto mer av! Det vart mest att vi gick och mumsade i oss en massa blåbär, smultron och hallon. Neo fick smaka på lite smultron och det var en riktig hit! Han högg efter dom =)
Såg så mycket spindlar under vandringen så tillslut klarade jag typ inte av att vara i skogen längre. Hatar dom där krypen!! Blir bara räddare och räddare för varje år så snart kommer jag väll inte att våga gå ut alls på sommrarna. Kanske skulle ta och prova sån där hypnos för att bli av med rädslan? För det är värkligen pinigt att behöva gå å oroa sig för att det ska komma en spindel och hoppa på en!
Samma när jag ska sova hos mamsen, måste leta igenom sängen flera gånger för att vara säker på att det inte ligger en spindle där. Tro mig det har hänt mer än en gång att dom har kommit krypandes på täcket när man ska sova så man flyger upp å sen är hela nattsömnen förstörd.. Nää, usch för dom små äcklen!!!
Nu ska jag krypa ner och sova i min spindelfria säng!

Puss puss o gonatt

Du är den klar

Ja nu är jag äntligen klar med bloggdesignen.  Ganska så fin vart den om jag får säga det själv =)

Idag blir det en hemma dag med städning och andra tråkiga sysselsättningar.


Nu ska jag vagga Neo till sömns och sedan flyttstäda åt bananflugorna!


Tjingeling!


Ursäkta min fula blogg..

Det var jobbigare än jag trodde det med att designa bloggen..Har hållt på alldeles för länge nu och det bara snurrar en massa färgkoder och tjafs i skallen på mig nu så jag tar en liten paus och fortsätter imorgon =)

Annars då?
Jo jag tog ännu en dag ledigt från hemmafru jobbet och åkte och träffade ett gäng mammor i boulongern och hade trevligt.. Detta resulterade i att hemmet fortfarande ser för jävligt ut, disken möglar för fullt, bananflugorna lever livets glada dagar i min diskho och den smutsiga tvätten blir återanvänd ännu en gång.. Känns jobbigt med nu finns inga ursäkter kvar, imorgon ska det fixas!
Stackars bananflugor bara som blir hemlösa....

Äntligen hemma!

Tänkt var det att jag och Neo skulle vara hos mamma på fredag bara och åka hem på kvällen. Men så vart det inte.. Kom hem alldeles nyss =)
På fredag och lördag så var det ridläger och fullfart i stallet och i lillhuset och Neo flörtade gärnet med alla tjejerna. Sen vart det att vi stannade tills idag oxå för Pe var ändå inte hemma så då kändes det inte så kul å åka hem hit till ensamheten..
Varmt som satan har det varit hela helgen och Neo har vart ovanligt gnällig och sovit jättemycke.. Skönt när han sov för då kunde man hänga i pollen lr ligga och sola en stund =) Även fast man är ute jättemycket så blir man inte ¨så väldans brun för man måste ju hålla sig i skuggan hela tiden när man är med Neo, och det är ju jag typ jämt :P

Idag har vi spenderat nästan hela dagen med att fixat till i mammas vinkällare. Jättemysigt vart det!

Hehe, nu är vi ena riktiga skitgrisar jag och Neo! Hade ju inte tänkt stanna så länge i stackbo så vi hade ju bl.a bara ett par kläder med oss =) (Blrv ju tvungna att köpa extra mat och blöjor åt Neo oxå) Men badning får det bli imorgon för nu är vi så trötta båda två så nu blir det sängen så fort jag har skrivit klart här.. Blir så dåligt med sömn när man är i stackbo.. Neo har svårt att sova längre än till 6 på mornarna där.. Antagligen för att det blir så ljust. Osså sover man ju aldrig så bra som hemma i sin egen säng =)

Nu börjas det igen..

Ja ok då, bara för att ni tjatar, jag börjar väll blogga lite igen :P Jag som tänkte lägga ner för jag kände att jag inte var så jättebra på det + att det inte är så många som läser. Så nu måste ni lova att läsa lite mera :P
Har faktiskt noll tid att skriva på då jag och Neo ska fara iväg till mamsen min nu för där ska det vara ridläger =)
Igår var jag iaf med Jojson och Ida på berggrenska och drack lite öl. Myyys!

hej så länge, hörs mer ikväll lr i morgon!

RSS 2.0