Lite uppdate

Bebisen har precis somnat och ligger nerbäddad i sin säng och har det gött. Så nu har jag äntligen tid att skriva lite om vad jag haft för mig =)

Igår var det kalas för mig hemma hos mamma. Hon kom och hämtade mig och Neo strax efter 12. Vi åkte till köpis och handlade lite grejs, mormor var med och av henne fick jag ett par skor, väldigt välbehövligt må ja säga =) Dom förra skorna har jag haft i över ett år tror jag.. Dom är lite lagomt slitna.
Sen åkte vi hem till mamma och satte igång med pizzabak. Vi gjorde tre olika pizzor och bjöd på, en banan, ananas, curry, en tonfisk och räkor och en mozarella och tomater.. Jätte goda vart dom.. *nöjd*
Jag fick ju lite presenter oxå såklart =) Fick en tröja, ett par vantar, ett par tofflor, en filt, en våg, ett par skor (som jag nämde ovan), godis och pengar. Tror det var allt...
Har ju fått lite saker innan oxå. En jacka och en tatuering. Av Jenna fick jag kroginträdde och två drinkar =) Tror det var två iaf :P Och Jojson bjöd mig på bio. Av mamma ska jag få körlektioner.


Imorse fick jag iaf riktig sovmorgon. Pe väckte mig vid tio (då hade jag sovit ca 12 timmar) han hade vart och köpt nybakta bullar och juice till mig som jag fick mumsa i mig i sängen i sällskap med en pratsjuk bebis =) Kan man vakna till nått underbarare?

Idag har jag äntligen beställt en ny telefon. Det vart en sony ericsson w680i tror jag den hette, silver färgad. Tog den som var snyggast helt enkelt =)

Nu ska jag kika lite på den nya serien färgan innan jag kryper i säng.
Natti natti.

Dåligt samvete?

Humm, undrar om Pe har lite dåligt samvete efter i morse för nu när jag kom hem så hade han städat hela lägenheten!
Kanske ska jag bli arg lite oftare?

Orkar inte skriva nått mer nu, redogörelse från dagen får vänta tills imorgon..

Orkar inte

Jag orkar egentligen inte skriva just nu.. Men jag ska klämma in lite grann iaf, för jag lär knappast orka senare heller.

Hade iaf jätteroligt igår. Var hemma hos Jenna och sedan gick vi på krogen och dansade..
Imorse när Neo väkte mig och jag kollade på klockan så fick jag en liten chock. HALV TIO!! Så länge har han inte sovit på hur många månader som helst..  Och han gick och la sig kl 8 igår.
Men gla för de va ja. Gick upp och sparkade lite på Pe så han skulle ta upp Neo och jag kunde sova lite till..
En halvtimme senare vaknar jag igen för jag hör hur Neo gnäller en massa. Så jag kliver upp för att käcka läget lite. Och vad hittar jag? Jo Pe ligger i soffan och sover, Neo sitter i gåstolen, har fortfarnade pjamas på sig och samma dyngsura blöja som han har haft hela natten. Han har heller inte fått nån frukostgröt.
Så som vanligt fick jag inta rollen som den ansvarsfulla förälderna och styra upp saker och ting...
Fan vad jag är trött på det här...


Nu lär jag ta å sätta fart. Ska åka hem till mamma för att ha kalas där för tjocka släkten.

Hurra hurra för mig idag!

Hurra för mig som fyller 20 år idag!!

Min helg

I helgen är det miiiin helg! Hihi. Men fyller man år så gör man =)

Imorse kom Jojson på besök osså gick vi ner på stan en sväng. Kikade mest runt lite. Tycker att alla kläder ser så tråkiga ut, inge roliga färger eller så, bara en massa tråk.. Men jag hittade ett fint linne iaf som jag tänkte ha på mig imorgon.

Ikväll ska Jojson bjuda mig på bio, Patrik 1,5 ska vi se.. Det ska bli myspys. Så skönt att sitta där i biomörkret och bara släppa alla tankar på vardagen, alla bekymer och allt ansvar man har som förälder. Och bara vara liksom.

Imorgon ska jag festa till det lite med min kära syster. jag vet inte vad vi ska göra men det blir garanterat roligt. Med Jenna kommer det liksom en rolighets garanti, hehe. Man kan inte ha tråkigt tillsammans med henne =) Så är det bara.

När Pe kommer hem från jobbet så ska jag försöka flörta till mig sovmorgon både imorgon och på söndag. Det vore toppen iaf! Men vi får väl se. Ibland är han omöjlig.

Jag har just alldeles nyss lyckats pressa i mig i ett par av mina gamla jeans. Jabadabadooo! Fast dom sitter som korvskinn. Nä förresten, värre är korvskinn. Fläskar över överallt. Men jag har dom på mig iaf =)
Ska ha dom på en stund så kanske dom blir lite uttöjda *hoppas*.

Nu ska jag titta på toppmodell och busa med Neo, han tycker att jag är tråkig just nu =)



Ny design

japps, nu har jag gjort en ny design. vet inte riktigt än om jag gillar den, vi får se om ett tag om jag trivs =)

Ny telefon

Jag måste köpa en ny telefon. Neo har dreglat sönder min.. Eller den funkar på alla sätt och vis förutom att miken är paj. Ingen som hör vad jag säger, det härs bara ett brus.
Jag vart alldeles förtvivlad igår när jag upptäckte det. En ny mobil har jag värkligen inte råd med just nu.
Men sen kom jag ju på att jag kan ju bara förnya mitt abonemang och därmed få en sprilans ny telefon! På avbetalning då givetvis, men ändå. Blir bara lite dyrare varje månad, plus att jag måste binda upp mig igen i minst ett år. Men det gör ju inte mig nått. Har iaf inga planer på att byta abonemang.

Men nu till problemet..
Det finns ju så jäkla många olika telefoner att välja på nu för tiden. Jag har ingen aning om vad jag ska välja för nån.. Men en sonyericsson eller samsung ska det iaf vara.
Nån som har ett tips på en bra?

Blue lagoon

Jag är så sugen på att beställa lite grejs från blue lagoon som finns på island. Dom har värkligen fantstiskt bra hudvårdgrejer och deras produkter är bland dom få som jag kan använda i mitt ansikte utan att huden blir irriterad.
Men eftersom det är från island så kostar frakten typ 200 kr. Det känns väl inte så skoj att betala.
Nån annan som skulle vilja ha nått därifrån? Så kan vi sambeställa och dela på frakten.
kika in HÄR och kolla runt lite!

Rekordtrött

Såhär trött har jag inte varit på länge, känner mig helt död.. Ändå så gick jag och la mig vid halv 12 igår, det är inte så sent..
Vi vaknade för en timme sen. Eller rättare sagt vaknade jag för en timme sen, Neo för en och en halv timme sen. Men han gillar att ligga i spjälsängen och konversera med lite olika gosdjur en stund innan vi stiger upp. Så då passar jag på att sova lite extra ibland..

Under denna timme vi har vart uppe så har jag lyckats somna i soffan två gånger. Fy på mig.
Fast det är ju ingen fara, Neo åker ju runt här inne hela dagarna och allt farligt är bort plockat för längesen..´Men det känns ändå inte bra att somna ifrån medans han gasar runt..

Nu ska jag gå och gör lite gröt till Neo, låter som om det börjar bli dags.
Sen ska vi busa till det lite så kanske jag vaknar till.

Neo kryptränar



Ingen vidare teknik där =) Och ligger han på golvet så dunkar han ner huvet så han slår sig om näsan =(

Internetshopping

Internetshopping är en av mina stora laster.. det är så enkelt att bara klicka runt lite osså vips så har man tusen kronor mindre på kontot..
Men det är roligt när man får hem grejerna =)

Detta damp ner i brevlådan idag:

En skiva med barnsånger där dom sjunger Neo flera gånger i varje låt

Finns massvis med olika namn att välja mellan. Kan köpas HÄR

Maxlotto från barnens bokklubb som kom typ en månad försent.


Två stycken bodysar från dunken.se Pe kände sig lite mobbad =)


Ett par trosor åt mig från samma ställe


Dunken.se har massa roliga tryck både till barn och vuxna.
Ett annat ställen som oxå har lite roliga och udda tryck på bodysar är hejbaby.se
Därifrån har jag oxå beställt lite kläder år Neo förut, gillar inte riktigt tyget i bodysarna men trycken är roliga och lite annorlunda =)

Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon till kl 10. Det var skönt, speciellt med tanke på att jag satt uppe till halv 2 i natt och läste. Samma sak gjorde jag i söndags natt.. Jag är totalt fast i den boken, den är superspännande. Jag har redan läst 600 sidor av 1000, och har hållt på i mindre än en vecka. den är garanterat utläst i slutet på denna vecka.

Nu ska jag gå och göra mig lite käk för magen gnäller. Men det börjar bli lite tomt i frysen och skafferiet så jag har lite idé torka, med nått ska jag nog lyckas slänga ihop..

Tråkig

Ja jag känner mig så tråkig nu för tiden.. Har inget att skriva om eftersom jag inte gör nånting. Men jag är så nöjd med att bara vara här hemma tillsammans med min lilla skrutt.. Nu när jag tänker efter så är jag faktiskt så här tråkig varje höst/vinter. Bara att ta sig utanför dörren känns drygt för man måste pälsa på sig så mycket. Och nu har jag dessutom en till som jag måste pälsa på...

På lördag fyller jag 20 år. Har inte den bekast vad jag ska göra då.. Helst av allt hade jag velat spendera kvällen tillsammans med Ida. Men hon är ju och jobbar på den där jäklans båten! KOM HEM IDA! Livet är så tråkigt utan dig!
Men vi får väl se vad jag tar mig till.. känner mig lite ringrostig när det kommer till partande..
Nån som har lust att dra med mig ut på partaj?

Min lilla bus

Detta var vad jag fann idag efter att ha lämnat Neo ensam i nån minut =)

Morgonstund har guld i mun

Eller inte.. Morgonstund har nått dött i mun borde det heta...

Inatt sov Tony över. Vi satt uppe länge igår och spelade kort och drack öl. Pe hade köpt vin åt mig men det smakade urk, så jag snyltade lite på deras öl ist =)
Det var Pes tur med Neo imorse så jag fick sovmorgon, skönt serru! Men halv elva så vaknade jag av att det las en stinkande bebis bredvid mig i sängen.

- God morgon mamma! I blöjan väntar en överaskning!

Så då var det bara att kliva upp och torka bajs..
Det är oxå allt jag har hunnit med idag. Får se vad resten av dagen har att bjuda på =)

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Jag är en tant...

Har precis beställt hem lite kläder från cellbes.se
Detta måste väl betyda att jag har klivit in i tantstadiet, eller?

Jävligt dåligt var att jag skulle inte få grejerna förens i stutet av oktober?!? Lite väl lång leveranstid tycker jag... Så nå mer beställningar därifrån blir det nog inte..

När bokmalen fick en bebis..

Jag har alltid vart en riktig bokmal, slukar böcker hit och dit. Hade en period när jag gick på högstadiet när jag läste en bok om dan. Jag var på biblioteket varje dag och lånade en ny bok.. På den tiden gjorde jag inget annat på min fritid än att läsa.
Jag har oxå lyckats med bedriften att under ett års tid läsa ut en bokserie bestående av 47 böcker. Sagan om isfolket av Margit Sandemo, som förövrigt är världens bästa författare enligt mig. Jag har oxå läst Häxsmästaren (15 böcker) och Ljusetsrike (20 böcker) som är efterföljare till Sagan om isfolket. Dessa böcker är nog dom bästa jag har läst, och jag har läst en hel del böcker. Nån gång i mitt liv tänker jag läsa om dom, allihopa.

När jag blev gravid så började jag läsa på en serie av Diana Gabaldon som handlar om en kvinna som reser tillbaka till 1700-talet. Den första boken slukade jag i ett naffs, den andra boken han jag läsa halva av, sedan kom Neo..
Nu, 7 och ½ månad senare är jag äntligen klar med den och jag har redan börjat på nästa och har hunnit en bra bit i den..  Nu har jag kommit in i mitt läsande igen och det känns riktigt skönt, jag älskar ju att läsa! Men man måste ta sig tid, tid där man skulle kunna göra så mycket annat, för har man en bebis så blir det inte mycket tid över för sig själv..
Så därför, istället för att sitta här så tänker jag nu passa på å läsa lite medans ungen sover =)

Tvkväll

Ikväll blir det en tvkväll för min del. Sing a long, extra extra och singing bee.. Soffmys utan snacks =( Men sånt är livet när man väger tio kg för mycket..

För en stund sen så la jag Neo. Jag trodde att han somnade men hör nu att jag hade fel.. Han ligger och snackar och har sin, antagligen en intressant konversation med nått gosdjur.. Men ja, jag lär väll gå å natta honom ordentligt så jag har det gjort innan jag bedar ner mig i soffan.


Min första tatuering


Ja där har ni den, den första av många fler. Vad tycks?

En överlycklig liten fis


Tattoooo!

Japps, då var det gjort då. Nu sitter den där på vänstra skuldran och är jättefin =) Inte alls som jag hade tänkt mig, han hade gjort om den lite, så det blev mycket bättre faktiskt..
Inte gjorde det så ont heller som jag hade tänkt mig. När han hade gjort lite så frågade jag "har du värkligen börjat nu, på riktigt?" Hihi, jag trodde värkligen inte att det var riktigt först eftersom det inte kändes så mycket..
Men värre vart det sen när han började med skuggan. Det gjorde ont!
Väntar med bild tills imorgon eftersom den är inplastad å så nu.

Kan oxå meddela att Neo i detta nu har upptäckt att han har en snopp, med tillbehör. Han ligger här på golvet och rycker och sliter för glatta livet med ett väldigt farcinerat uttryck i ansiktet. =) Han har legat så en lång stund nu och värkar aldrig få nog av sin nyupptäckta kroppsdel. Ömtålig är det inte iaf, det har jag nu fått bekräftat!

Imorgon smäller det!

Yes imorgon gäller det! Kl 10 har jag tid hos tatueran. Tatueringen är jättefin, men jag säger inget mer om den eftersom ni får se själva imorgon :P
Pe och Neo följer med för att hålla handen =)
Men jag är inte så nervös, brukar aldrig vara det förens precis när det gäller.. Är väl lite för trög för att fatta innan att det värkligen ska hända..

Just nu sitter jag och kollar på idol.. Jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag tycker inte att det är så roligt längre.. Jag som brukade tycka att det är jättekul.. Kanske är det för att juryn är utbytt, jag vet inte.. Tråkigt känns det iaf, förhoppningsvis blir det roligare sen när auditionsarna (?) är klara... Kan ju hoppas.

Apropå ingenting så håller vi på att göra om en hel del här hemma.. Slänger in lite bilder sen när vi är nöjda med allt.

Hejsvejs!

Hungrig

Jag är skithungrig. Jag är trött för att jag är så hungrig. Grinig för att jag är så hungrig.. Jag är inte alls trevilg att vara i närheten av helt enkelt. Stackars Neo..
Jag kan inte laga nån mat, dom har stängt av vattnet för andra gången den här veckan, riktigt irriterande. Det ska sättas på igen kl 2. Men vi får väl se hur det blir med den saken.. I måndags dröjde det iaf ett bra tag innan vattnet kom på igen.
Ringde min kära sambo som är på stan och frågade om han kunde köpa med sig nån mat hem till mig. Det kunde han visst inte... Tack älskling, tack så jävla mycket!

Vi har köpt ett soffbord nu iaf, blev bara 100 kr vi fick lägga till för att få ett nytt bord, sålde det gamla för 500 och köpte ett nytt för 600, ganska så bra gjort tycker jag, för det vi har nu är mycket snyggare.

Jag tog en jättemysig promenad nu på förmiddan, gick en stund tills Neo sov å då satte jag mig på en bänk och läste lite ur min bok tills Neo vaknade igen. Då gick vi hem.
Å gud jag orkar inte skriva nå mer nu för Neo kommer i gå+stolen och trycker på enter hela jäkla tiden. =) Jävla busunge!

Ska gå å kika om vattnet har kommit på igen, annars tar jag Neo under armen och går till tempo och köper nåt som man bara behöver slänga in i micron..

Supermammor

Har precis kikat på outsiders som idag handlade om supermammor. Det var ett bra program. Jäkligt jobbit för dom som hade tio barn =) Hihi, jag ska då inte ha tio barn, såg lite väl jobbigt ut.. Tre barn högst vill jag ha. Men man vet ju aldrig.

Nästa vecka handlar det om nudister. Det påminde mig om en väldigt rolig lite insident som hände när jag bodde i ljusdal =)
Jag och Mellis bodde grannar med ett par muslimer som vi lärde känna lite, hur det gick till är ju oxå en rolig historia i sig men det tar vi en annan gång.. Men iaf, en kväll så bjöd vi hem dom till oss osså tänkte vi att vi skulle vissa dom lite svensk tv.. Och självklart så är det outsiders på tvn och det handlar om nudister. Inte tänkte vi så mycket på det utan satt där och kollade en stund. Efter ett tag så märker vi att muslimerna värkar lite besvärade och undviker att kolla på tvn. Då slår det oss att det ju är förbjudet inom islam att titta på andra nakna människor. Det är en synd.
Haha, osså bjuder vi hem dom och sätter på ett program där det krylar av nakna folk! Jävligt smart av oss. Konstigt att vi är brunetter båda två =) 
Dom gick iaf rätt fort, och jag tror aldrig dom kom tillbaka =) 

Fan då...

Igår sydde jag ett par gardiner, vi satte upp dom med såna här ringar som man sätter på stången och sedan nyper man fast gardinen med klämor... Men jag insåg just vilken extremt dålig idé det var.. Ja ni kan nog lista ut själva..
NEO!!!

Nu har vi shoppat igen...

Kunde inte komma in på min blgg igår =( Jag som hade så mycket att skriva...
Jaja, idag har vi iaf flängt runt på köpis hela dagen, vi åkte dit till 10 och har precis kommit hem.. Vi har köpt en massa saker, bl.a en soda stream. En sån har jag velat ha länge så nu är jag glad. Osså har vi köpt lite leksaker till Neo, en massa grejs till lägenheten och lite sånt strunt..

Vi ska köpa ett nytt soffbord oxå, jag säljde vårt gamla igår =) Lite impuls sådär :P Pe vart lite chockad när han klev upp och såg att vi inte hade nått bord, Hihi.
Ska förhoppningsvis köpa ett nytt imorgon om dom har fått in det vi vill ha, för tillfället använder vi lite provosoriskt en kartong..

Pe har åkt för att tatuerat sig lite, sen när han kommer hem ska har åka och jobba hela natten, sen iväg igen kl 10imorgon bitti.. Stackars kommer vara helt slut.. Så det blir bara jag och Neo hemma ett tag.. Rätt skönt tycker jag faktiskt, bara det inte blir för mycket, lite lär han vara hemma oxå =)

Näe, nu vill Neo ha lite uppmärksamhet.. Skriver kanske lite mer senare..

Slapp dag - tv kväll

När min darling behagade kliva upp idag kl 12 (!) så placerade jag mig själv i sängen ist med en bra bok och har där legat framtills nu ungefär. Skööönt! Sov litegrann oxå. Såå ja, det är ungefär allt jag har gjort idag.

Nu ska jag kika vidare på topmodell avsnitten från i veckan som jag ju har missat pg.a att det går samtidigt som idol, jättedumt!
Senare ska vi kika på musikmaskinen, det verkar ju jätteskojigt så det ska bli spännande.

Neo fick en stol idag av pappsen =) Och jag fick en filt (den som ligger i Neos knä).

Jag blir så arg!

Jag och Pe gjorde ett avtal igår.. han åkte iväg strax efter nio igår kväll för att hjälpa en kompis sätta upp en tv. Jag var sjukt trött och tänkte gå och lägga mig när han gick.. Men han ville att jag skulle hålla mig vaken tills han kom hem, han skulle inte dröja så länge sa han.. Jag sa att det skulle jag göra om han tog upp Neo nu på morgonen så att jag kunde få sova ut, för jag var (är) värkligen trött. Så vi gjorde en deal....
Sagt och gjort, jag satt uppe till kl 12, då pallade jag inte längre, höll på å somna där jag satt. Så jag går och lägger mig = är inte vaken när Pe kommer hem..

Imorse vaknade Neo halv sju, jag väcker Pe och säger åt honom att kliva upp - han vägrar. Han tycker inte att jag höll min del av avtalet. Gjorde han det då? Näee. Skulle inte dröja så länge.. Tre timmar är ganska länge tycker jag...
Sååå igår satt jag uppe så länge jag bara orkade i tron att jag idag skulle få sov ut ordentligt. Fick sova ca 6 timmar, jag som redan är sjukt trött och sliten, medans Pe, vars fel det är att jag fick sova så lite inatt och som har fått sova så länge han velat hela veckan, ligger och sover...
Nu är jag förbannad, jävligt förbannad...

Ungefär så här förbannad...

Jag leker modell

Idag var vi med mamma. Vi åkte och shoppade lite ÅT MIG! Var längesen jag köpte saker åt bara mig själv, har typ inte köpt nya kläder på över ett år lr så.. När jag köpte mammakläderna (som jag fortfarande använder) Nu för tiden blir det att jag lägger alla mina pengar på Neo ist, känns som att han har mer nytta av nya grejer än vad jag har. Men idag unade jag mej lite nya kläder =)

Den här kappan från sisters fick jag som födelsedagspresent av gammorm. Den har avtagbart foder så man kan använda den både på vintern och på våren/hösten.


Den här tröjan köpte jag åt mig själv på b-young för 75kr =)


Linne som jag köpte på magasin x för 35 kr. Köpte ett likadan i lila oxå.


Jaja, så mycket var det inte, men litegrann iaf =)
Måste köpa lite mer kläder när det ploppar in pengar nästa gång. Gratis månad på gymet så där spar jag in lite, dom pengarna ska jag lägga på mig själv =) Plus att Pe är skyldig mig tusen spänn oxå, dom går nog oxå till mig själv =)

Nu ska jag försöka få Pe till att vilja kolla på en film med mig, en film som jag vill se! Han vill oftast inte se samma filmer som jag vill. Vill han inte så kollar jag nog själv, då blir det Förtrollad för den har jag inte sett än.

Puss på er så länge.

:-0

I förgår så brände sig Neo på en lampa. Han bara pep till lite snabbt, vart inte ledsen lr så så jag tänkte inte mer på det.. Men idag så ser jag att han har världens monster blåsa på fingret!!
 
Stackers pluppis =(

Fredag igen då

Japps, då var det fredag igen, dagarna bara flyger förbi, det är ju helg hela tiden känns det som.
Idag vaknade jag före Neo, det har typ aldrig hänt för =) Jodå nångång har det väl hänt men det är då ingen vanlighet. Jag vaknade kl7, då Neo vanligtvis brukar vakna, men Neo sov till halv 8.

För en stund sen gjorde Neo en av sina hatade nakenbajsningar. Jag satt vid datorn och Neo låg på golvet, jag fastnade i nånting och kollade inte på han på ett tag. När jag sedan kollar dit så ligger han på magen och har bajs över hela benen och hela magen. Golvet var alldeles nerbajsat och handduken som han från början låg på var nerbajsad... Suck säger jag bara... Då var det bara att kasta in han i duschen och sedan skura golvet. Men jag envisas med att ha honom naken på mornarna iaf. Han kan ju inte ha blöja på sig dyget runt heller.. Får väl hålla lite mera koll nästa gång. (Vilket jag alltid säger :P)

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag.. Kanske att vi åker till mamma, eller så går vi ner på stan, sitter inne gör vi iaf inte!
Nu får jag inte sitta här längre för Neo tycker jag är tråkig!

Öppna förskolan

Idag var vi på öppna förskolan med Emma & Albin och Jossan & Vilma. Det var som vanligt väldigt skojigt och mysigt =)
Efterår gick jag och Emma till Ica och handlade lite och jag hämtade ut ett paket. Ett pilatessett som jag fått från iform, var riktigt besviken!

Sen har vi bara vart hemma och myst runt, Pe jobbar hela tiden känns det som, tråkigt att bara vara två hemma.. Men imorgon är det fredag, då blir det sluta tidigt och sen så har vi honom hemma hela helgen =)

Just nu sitter jag och kollaer på idol, hade tänkt skriv blogg innan det började men Neo ville inte riktigt somna den tiden jag ville. Som vanligt =)
Skriver inge mer nu för jag vill inte missa nått av idol!

Neo nybadad och nerbäddad i handdukar. Charmtroll!


Borstar tänderna.

Hjälp till att förändra!

I sverige har man inte rätt att vara hemma från jobbet efter att ens barn har avlidit. Sjukt att man ska behöva gå tillbaks till jobbet direkt efter en sån sak!
Hjälp till att förändra denna hemska lag genom att bidra med ditt namn. KLICKA HÄR!
Tell everyone u know!


Shopping

Idag har vi vart på köpis och shoppat massor! Mamma hade en spargris som var full och den fick Neo shoppa upp.
Detta har han fått:

Höstoverall, två mössor och mockasiner


5 st bodysar. Den vita är av 100% ull och är jätteskön! Perfekt att ha under overallen i vinter =)


En pjamas och en dress eller vad man nu ska kalla det :P


Två par byxor och lite strumpor.


Allt detta fick han av sin mormor, fast lite la jag till från min spargris, tänkte att det var lika bra att panta den på engång =)
Tack mamma!

Kortis

Nu har jag precis lagt Neo, han somnade jättebra idag. Plus att han åt upp all välling, det vill säga 2dl vatten + 5 matskedar pulver. Så mycket har han typ aldrig smällt i sig förut.

Annars så har vi inte gjort mycket idag heller, spelat need for speed har vi gjort typ hela dagen i omgångar. Jag var och tränade en liten sväng oxå. Men fick så ont i magen efter ett tag så jag slutade efter 20 min.

Får bli ett kort inlägg idag för just nu är det topp modell och jag vill inte missa nå mera!

7 månader

Idag blir Neo sju månader. Sju hela månader.. Det känns mycket!
Detta kan sju månaders bebisen:

  • Kan sitta helt själv, man kan dock inte lämna honom utan vidare för rätt vad det är så ramlar han.
  • Kan gå om man håller han i händerna.
  • Är expert på gåstolsåkning, kan backa och svänga och ta sig vart han vill.
  • Han har fått två tänder i underkäken.
  • Kan klappa händerna fast med knutna nävar
  • Rullar från rygg till mage och tillbaks igen, ställer sig nästan i krypställning.

Sen så kommer jag inte på nå mer =)


Måndag

Idag har vi vart tråkiga, jag har städat en del, dammsugit osv. Var och tränade en sväng oxå. Det var skönt. Jag hade jättemycket energi och hade kunnat hålla på en timme till men lära hem för Pe är lite sjuk så han ville inte vara själv med Neo allt för länge..

Neo somna alldeles nyss.. Han var uppe länge idag, men han vart inte trött förens för en stund sen, har väl sovit lite väll mycket idag kanske.

Imorse kom det nån gubbe hit och började bära ut vår vagn och cykel i en lastbil, en snäll granne kom då å ringde på och varnade oss så vi gick ut och tog tillbaka våra grejer. Tydligen gavlegårdarna som anställt dom för att rensa upp i trapphusen... Jävligt taskigt gjort tycker jag att inte förvarna innan. Tänk om jag t.ex var beroende av cykeln för att ta mig till jobbet lr så. Då hade det ju gått åt helvete.. Nää, det var jävligt dålig stil!!
Nu hatar jag gavlegårdarna ännu mer!

Usch, jag känner mig riktigt tråkig idag, så nu orkar jag inte skriva mera.

Hejsvejs!

Snoris

Inatt var en jobbig natt. Neo vaknade minst en gång i timmen och var jätteledsen. Han var snorig och kunde inte riktigt andas genom näsan. Tror det var därför han blev så lessen, för när han sover så vill han ju andas genom näsan. Efter en stund så gick jag upp och gjorde iordning lite koksaltslösning som jag hälde i näsan på honom och sedan sög jag ur med näsfridan. Hur mycket snor som helst fick jag ut ur den stackars lilla näsan =( det hjälpte en stund sen så var det igentäpt igen.. han vaknade kl 6 och då var jag helt slut så jag väkte Pe så tog han upp honom osså sov jag vidare till halv 10.
Men idag värkade det inte vara något som helst fel på Neo, han var lika pigg och glad som vanligt och inte så snorig.. Var nog bara ett litet förkylningsanfall över natten bara..
Hoppas det inte blir lika inatt.. han har precis lagt sig så jag hoppas han sover hela natten nu.

Idag var vi hos mamma. Vi gjorde inte så mycket, eldade upp en massa högar med ris var nog det enda vi gjorde på hela dagen..
Neo sov jättemycket i sköning vagnen, inte så konstigt kanske med tanke på hur natten var, han sov väl igen sig lite.

Nu ska jag kika på Bakom stängda dörrar som börjar kl 22. Den filmen är superbra! Men jag somnar troligtvis i soffan efter 10 min eller så =)

Såg förresten att jag igår hade skrivit att jag skulle kolla på eurovision song contest och det skulle jag ju inte.. det var ju eurovision DANCE contest =) *virrig*


Godnatt Neo!

Lördag

Idag var jag och Neo med Jessica och Melissa. Vi var på nån scrap & stämpel mässa i bomhus. Det var faktiskt kul att gå å kika på allt som fanns där. Men det var så mycket grejer så jag vart alldeles virrig i skallen =) Men jag vart supersugen på att scrapa ihop nånting kul.. Men jag visste att jag skulle bli sugen på att köpa allt möjligt så därför tog jag inte med nå pengar =) Är lite fattig just nu. Men nästa gång jag får pengar så ska jag nog ta å köpa en massa grejs och göra ett fotoalbum åt Neo, det vore jätteskoj =)

Efter mässan så bjöd Jessica på mat, jag åt pizza, perfekt för dieten! Eller inte... Sen gick vi hem till dom en sväng, så fick jag se lite hur dom bodde å så =) men vi gick hem rätt fort för Neo var jättetröt och behövde sova. Melissa oxå för det delen! Hon somnade btw sittandes med huvet på den där bomen dom har över benen i vagnen =) Jäkla sötnött!

Nu på kvällen så var Kicka och Jojson förbi en sväng, det var trevligt å träffa dom, men lite konstigt känns det  att se dom tillsammans. Att dom två kommer hit, samtidigt, med varan. Två människor som jag känt i typ hela mitt liv men som inte har känt varan men som nu är tillsammans... Ja lite konstigt är det. Men mest så är det mysigt =) Hoppas dom håller ihop =)
Men dom var bara förbi en snabbis för dom skulle gå på bio.


Har precis lagt Neo nu, passar på och skriver lite blogg innan jag bedar ner mig i soffan. Ska kika på eurovision song contest tänkte jag.. Få se vad det är för något.
Imorgon ska vi åka till mamsen.. Vet inte riktigt vad vi ska göra där men det är sånt som visar sig. Förhoppningsvis kan jag rida lite, på Audur =)

Soffan nästa... Hejsansvejsan!

Gåstolsracing

Lite gåstolsrace lyckades jag fånga iaf. Fast mest så vart det kameraätning =)

Blöjhuve!


Tio minuter...

Halva dagen har gått och vi har inte gjort nånting.. Neo har flängt runt i gåstolen och rivit ner allt han kommer över som vanligt, mamma har sprungit efter och plockat upp allt igen, så att han sedan kan riva ner allting en gång till =)
Jag skulle behöva gå till affären en sväng iadg, osså har jag ett paket att hämta där oxå, men det regnar ju hela tiden! Jag vägrar gå ut i regnvädret! Sådetså!


Pe måste man alltid muta, typ säga: "tar du Neo i tio minuter så tar jag honom en timme sen". Haha, men det är faktiskt så det är. Han tar ca 10 minuters pass och jag tar typ timmespass.. Jämnt fördelat va? Men så är det med karlar, dom har inte den där ta-hand-om-barn-genen som vi kvinnor har.. Men dom där 10 minutrarna känns så sköna, en sån liten stund gör mycket, sen är man fitt for fight igen och orkar busa i en timme till.
Men ibland så har vi "Bebisdagar". Då har jag eller Pe Neo en hel dag, så kan den andra göra vad den vill. Dom dagarna är oxå sköna. Då vet man att man inte behöver, vilket gör att man kan busa och gossa med Neo precis så mycket man vill, det blir inget krav som det annars kan kännas som vilket gör det hela mycket roligare. Osså är det ju skönt att ibland kunna ligga i soffan och lata sig hela dan oxå såklart =)

Nu är mina tio minuter slut =)

Ska försöka få till en liten film på Neo när han gasar runt i gåstolen idag, är liten svårt att få till för när man tar fram kameran så blir han helt paralyserad av den.. Men som sagt, jag ska försöka!

Neo i hoppgungan

En av Neos favorit sysselsättningar är att sitta i hoppgungan. Roligast är det när man blir gungad! =)

Duktig =)

Japps, idag var jag duktig och klev upp kl 7 för att åka och träna.. Jag älskar faktiskt att träna på morgonen, men blir så pigg och glad resten av dan då. Plus att det är så lugnt och skönt på gymet, var bara jag och en jätteneger där imorse, fast sen kom det några fler..

Efter gymet så gick jag, Pe och Neo till öppna förskolan där vi träffade FL-bruttorna =) Det var trevligt som vanligt, fast vi gick hem en timme tidigare för Neo vart så trött och gnällig, så då var det lika bra att gå hem så fick han sova i vagnen på vägen..

Idag fick Neo välling för första gången. Det gick bra, lite skeptisk vart han i början när det kom nått så konstigt ur nappflaskan men efter en stund så sörplade han på och värkade tycka att det var jättegott! =) Han ska få det på kvällarna hädanefter så kanske man slipper upp å mata han mitt i natten, man har ju blivit lite bekväm av sig =)

Nu ska jag fortsätta kika på idol.

Nakenfis

Min lilla nakenfis sitter (helt själv!!!) och väntar på nattblöja och pjamas =)


Äppeltjuv

Idag tog jag och Neo en lååång promenad. Vi var ute i över två timmar! Neo sov nästan hela tiden så det blir inte så mycket mera sova för honom idag. Han ligger på soffan just nu och slumrar lite. Men jag måste väcka honom om en liten stund, annars blir det för mycket..
Anledningen till att promenaden vart så lång var att jag vart helt besatt i att tjuva äpplen.. Vi vandrade runt i bomhus/södra bomhus bland en massa villor och letade äppelträd. Inte så lätt att hitta träd som är lätta att tjuva ur ska ni veta! Hehe, men jag fick tag i ett par äpplen iaf. Dom är ju så goda när man plockar dom direkt. Jag hittade ett äpple som slog alla andra i godhet men som jag efter ett tag insåg var bebot av en mask... Inte lika gott längre..

Min bror var förbi alldeles nyss med min kamera så nu kan vi sätta igång att ta bilder igen =)

Imorgon har jag bestämt att jag ska vara duktig och kliva upp tidigt för att åka och träna! Kl 7 måste jag gå upp. Inte alls farligt egentligen, det är ju då jag brukar gå upp eftersom att Neo vaknar vid den tiden. Men det blir ju jobbiagre nu när jag måste gå upp endast för min egen skull och inte för Neos.


Måste säga tack till min kära syster som så gärna erbjuder sig att  vara barnvakt, det är skönt att veta att du ställer upp ifall det krisar! =)

Pössss!

Barbapapa


[barbapapasvart.bmp]

Jag är med i Barnparadisets ® tävling om ett mjuk, kramgo BARBAPAPA! http://www.barnparadiset.se/ är en webbutik som säljer färgglada leksaker (bl.a barbapappa med familj) och inredning till barnrum. Tävlingen hittar du på http://barnparadiset.blogspot.com/

Tråkig

Ucsh vad jag har varit tråkig dom senaste två dagarna.. Inte gjort nånting, bara vart hemma och segat.. Fast igårkväll var jag duktig och åkte iväg och tränade iaf. Befarar att det inte blir så mycket mer av den varan den här veckan eftersom Pe jobbar natt och sovar hela eftermiddagarna och kvällarna. Han tycker att det är skönare att göra så, att vakna och gå till jobbet direkt och vara vaken sen när han kommer hem ist. Jag tycker det är skönt oxå för då får jag sovmorgon varje dag =)
Vill jag träna så får jag ta å offra någon av mina älskade sovmorgonar, och det gör jag nog inte! :P Men man vet aldrig. Kanske överraskar jag mig själv?

Jag har lagat lite mat år Neo idag, det vart hela 14 portioner pasta med skinkås! Hoppas nu bara att han tycker om det =/ Annars jävlar! Hehe, nädå, jag tror nog att han gillar det.

Men nu måste jag nog väcka den lille... Men det tar emot lite att störa när han sover så sött, men vaknar han inte snart så blir det väldigt sent ikväll och det vill jag då inte! Humm.. Ja vi får se, han får en kvart på sig!

Nu har jag inge mer att skriva så då tackar jag för mig!

RSS 2.0